Declaratia ministrului a fost facuta in contextul unei referiri la CNADNR si la modul in care cheltuieste banii aceasta companie.

"Ei (CNADNR - n.r) au bani de la buget, au si bani din surse proprii. O mare parte din bani se duce pe cofinantare, iar cealalta pe partea de mentenanta. Aici nu e un secret si nu am nimic de ascuns: eu impreuna cu noii mei colegi din Companie am fost nemultumiti de costurile de intretinere si de modul in care se alocau si se foloseau banii pentru intretinerea drumurilor", a spus Boagiu.

Ea a adaugat ca probabil unele dintre aceste contracte vor fi anulate. Ministrul a mai spus ca, exceptand o singura firma - Argecom - pe toate celelalte contracte s-au obtinut scaderi in medie de 35%, dar si ca acestea vor fi relicitate mai ales ca unele dintre ele expira in noiembrie.

Citeste si:

"Ca sa fiu explicita, sunt contracte incheiate in campania electorala din anul 2008 de catre ministrul liberal de la acea data", a spus Boagiu.

Intrebata daca se refera la Ludovic Orban, ea a spus: "Ma rog, ma refer la o politica".

"Dumneavoastra i-ati pronuntat numele, eu nu l-am pronuntat. Bineinteles ca dovezile vi le aduc", a adaugat ea intrebata daca are si probe referitoare la afirmatiile pe care le-a facut despre aceste contracte incheiate de Ludovic Orban.