Clasa E: Cel mai sigur vehicul din clasa sa

Multumita aspectelor tehnologice, clasa E continua sa fie cel mai sigur vehicul din clasa sa. Principalul element tehnologic este nivelul de siguranta. Este in mod clar cel mai sigur vehicul din segmentul sau. Echipamentul standard pentru sedan si station wagon va include sistemul Pre-Seif, care activeaza automat masurile de siguranta pentru sofer si pasagerul din dreapta in cazul in care un accident devine iminent.

Un nou sistem de iluminare

Citeste si:

Noua generatie clasa E este primul automobil echipat cu faruri care se adapteaza in functie de conditiile vremii, imbunatatind siguranta in condus. Noua tehnologie a farurilor, cunoscuta sub denumirea de Intelligent Light System este disponibila optional pentru varianta sedan si station wagon. Acest sistem este dotat cu cinci functii de iluminare.

Motorizari pe benzina si diesel: Un boost de putere si agilitate

Sase din cele zece motorizari pentru clasa E vor fi disponibile inca de la aparitia acestui model. Motorul diesel in patru cilindri pentru modelul E200 CDI si E220 CDI au fost optimizate pana la ultimul detaliu pentru caracteristici mult mai bune si mai optimizate. Modelele pe benzina sunt de asemenea disponibile pentru sistemul in patru si opt cilindri. Modelul cu cea mai mare motorizare va fi cel de 5.5 l;itriV8 care va degaja 388 CP.