Noua generatie Mercedes-Benz clasa E va celebra premiera la Salonul International de la New York. Ca si predecesorii sai, noua clasa E va fi echipata cu tehnologii inovatoare unice pe segmentul auto. In momentul in care clasa E va ajunge in showroomuri clientii vor putea alege dintre cele 29 de variante. Modelul va ajunge in Statele Unite in cateva saptamani iar in Europa in luna iunie. Dintre cele 29 de modele 16 sunt sedan si 13 sunt station wagon. Ca rezultat, Mercedes ofera o diversitate de modele, mult mai diversificate decat orice alt fabricant de automobile.
Clasa E: Cel mai sigur vehicul din clasa sa

Multumita aspectelor tehnologice, clasa E continua sa fie cel mai sigur vehicul din clasa sa. Principalul element tehnologic este nivelul de siguranta. Este in mod clar cel mai sigur vehicul din segmentul sau. Echipamentul standard pentru sedan si station wagon va include sistemul Pre-Seif, care activeaza automat masurile de siguranta pentru sofer si pasagerul din dreapta in cazul in care un accident devine iminent.

Un nou sistem de iluminare

Noua generatie clasa E este primul automobil echipat cu faruri care se adapteaza in functie de conditiile vremii, imbunatatind siguranta in condus. Noua tehnologie a farurilor, cunoscuta sub denumirea de Intelligent Light System este disponibila optional pentru varianta sedan si station wagon. Acest sistem este dotat cu cinci functii de iluminare.

Motorizari pe benzina si diesel: Un boost de putere si agilitate

Sase din cele zece motorizari pentru clasa E vor fi disponibile inca de la aparitia acestui model. Motorul diesel in patru cilindri pentru modelul E200 CDI si E220 CDI au fost optimizate pana la ultimul detaliu pentru caracteristici mult mai bune si mai optimizate. Modelele pe benzina sunt de asemenea disponibile pentru sistemul in patru si opt cilindri. Modelul cu cea mai mare motorizare va fi cel de 5.5 l;itriV8 care va degaja 388 CP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri