Disponibil din luna noiembrie, a patra generatie de CR-V aduce un nou nivel de confort si siguranta pe piata romaneasca de SUV-uri. Vestile sunt bune: noul CR-V este construit pe punctele forte ale predecesorului sau, fiind mai eficient, mai functional si oferind un grad sporit al confortului si manevrabilitatii.
La capitolul design exterior, noul model beneficiaza de o bara de protectie stilizata, care evidentiaza aspectul dinamic prin luminile de zi si stopurile cu LED. De asemenea, parbrizul a fost repozitionat cu 60 mm mai in fata, iar capota are un nou design, pentru o vizibilitate mai buna. Liniile fluide au fost gandite pentru a accentua designul si pentru a pune in valoare performantele.

Spatiul interior a fost desenat pentru a crea un mediu linistit, rafinat si relaxat, atat pentru sofer, cat si pentru pasageri, iar habitaclul acestuia se asigura ca fiecare functie este pozitionata exact acolo unde este nevoie de ea. O atentie deosebita a fost acordata reducerii zgomotului produs de motor si a zgomotelor stradale. Materialele insonorizante aplicate in interiorul masinii asigura o reducere cu 3db a zgomotului, in comparatie cu vechiul model. A patra generatie de CR-V este echipata cu o serie de tehnologii care maresc sigurana deplasarii i a condusului, precum sistemul Vehicle Stability Assist, TSA, CMBS, Adaptive Cruise Control, sau AFS.

Noul CR-V este disponibil atat in varianta cu transmisie manuala, in 6 trepte, cat i in varianta cu transmisie automata, in 5 trepte. De asemenea, modelul poate fi echipat cu trei motorizari: 2.0 i-VTEC benzina (disponibil cu traciune 4x2 sau 4x4), 2.2 i-DTEC diesel (tractiune 4x4) si 1.6 i-DTEC diesel (tractiune 4x2, disponibil din toamna 2013). Primele doua reduc cu pana la 12% nivelul emisiilor de CO2, comparativ cu modelul actual, iar noua motorizare 1.6 diesel vine cu emisii de CO2 de doar 119g/km. Toate motorizarile sunt echipate cu sistemele Idle Stop, ECO Assist i ECON.

CR-V are suspensie de tip MacPherson pe faa i suspensie multi-link pe spate, si ofera un echilibru foarte bun intre confort i sportivitate. De asemenea, centrul de greutate coborat sporete stabilitatea autovehiculului pe osea.

Honda a incheiat anul 2012 ca lider in Romania la nivelul de satisfactie fata de autoturism, iar modelul CR-V detine un merit important pentru aceasta clasare. Noul CR-V este disponibil in patru variante de echipare: Confort, Elegance, Lifestyle i Executive, iar, in luna martie, fiecare CR-V nou vine cu un sistem de navigatie cadou.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri