Presa germana prefigureaza noul VW Scirocco (model care se va lansa peste doi ani) prin informatii si fotografii prelucrate prezentate in premiera.
Astazi este ziua stirilor despre marcile germane. Dupa indiscretiile despre Audi TT si despre procesul celor de la DaimlerChrysler cu americanii, avem noutati care vizeaza reintoarcerea unui model istoric pentru Volkswagen: Scirocco.

Revista Auto Motor und Sport publica astazi informatii care prefigureaza viitorul model. Noul Scirocco este programat sa iasa pe piata in 2008 si va fi produs in Portugalia. VW se asteapta sa vanda 150.000 de exemplare din acest model, gratie unei strategii in care primeaza pretul accesibil. Modelul va fi construit pe platforma lui Golf 5, insa va fi mai lung si mai lat decat actuala masina germana.

Scirocco se va pozitiona, din punctul de vedere al pretului, intre Golf si Eos, ajungand la circa 22.000 de euro in Germania. Designul nu va reprezenta o incercare de revenire la cel al generatiei vechi, ci o tentativa emotionala de redare a actualei linii VW: o grila imensa, capota foarte lunga si spate interesant.

Gama de propulsoare pe care o prevad germanii va contine doua variante ale lui 1.4 TSI (115 si 140 CP), un 2.0 Turbo FSI de 200 de cai putere si, eventual, un V6 care va permite implantul unei versiuni R32 sau R36.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri