CNADNR asteapta in iulie oferte pentru studii de fezabilitate necesare constructiei a inca 430 kilometri de autostrada, cu o valoare totala estimata de pana la 41 milioane euro, dupa ce, la inceputul acestei luni, a lansat proceduri similare pentru circa 1.000 de kilometri de autostrada.

Noile proceduri vizeaza revizuirea studiilor de fezabilitate pentru autostrazile Targu Mures - Ditrau (91 kilometri), Ditrau - Targu Neamt (118 kilometri) si Targu Neamt (Pascani) - Iasi - Ungheni (100 kilometri), precum si elaborarea studiului necesar constructiei autostrazii Buzau - Braila - Galati (120 kilometri).

Cele patru contracte au o valoare totala estimata cuprinsa intre 153 milioane lei si 181 milioane lei (41,1 milioane euro), inclusiv TVA, valoarea maxima incluzand si sume pentru achizitia unor servicii similare, potrivit anunturilor CNADNR, date publicitatii de Mediafax.

Proiectele vor fi finantate din fonduri europene nerambursabile si cu bani de la bugetul de stat. Contractele, cu termen de un an de la adjudecare, vor fi atribuite prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai mic.

Cererile de participare sau ofertele pot fi depuse in perioada 16 - 18 iulie. CNADNR intentioneaza sa liciteze in acest an proiecte pentru elaborarea sau refacerea unor studii de fezabilitate necesare constructiei a aproape 1.800 de kilometri de autostrada.

La inceputul lunii mai, CNADNR a lansat procedurile pentru contractarea de studii necesare constructiei a zece autostrazi, insumand aproximativ 1.000 de kilometri. Reprezentantii Companiei de Drumuri au anuntat recent ca au primit 50 de contestatii pentru documentantia aferenta respectivelor licitatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri