Romanii prefera masinile negre, gri, albe sau albastre, in special modelele BMW negre, Mercedes-Benz albe, Opel argintii si Ford albastre, reiese dintr-o analiza a Autovit.ro.

Cea mai populara culoare este negru si se regaseste la un sfert dintre masini, in timp ce 22% sunt gri, 15% sunt albe si 14% sunt albastre.

Pentru ca Volkswagen are cele mai multe masini la vanzare pe Internet este marca cu, cele mai multe masini negre, in comparatie cu alte branduri care au anunturi mai putine. Circa 18% dintre anunturile pe Autovit.ro sunt modele VW si 13% BMW. Ca pondere din numarul de anunturi ale unei marci, BMW este pe primul loc cu masinile negre.

Desi pretul mediu al unei masini de pe Autovit.ro este de 8.000 de euro si peste jumatate dintre anunturi sunt pentru masini de sub 10.000 de euro, pe platforma se gasesc si masini de sute de mii de euro, de la marci precum Bugatti, Lamborghini, Ferrari, Porsche sau Bentley.

In istoria Autovit.ro, cele mai scumpe masini postate au fost modele Bugatti si Ferrari de peste 500.000 euro, iar in momentul de fata un model Bentley Bentayga First Edition (editie limitata 608 exemplare) poate fi cumparat cu 410.000 euro, fiind urmat ca pret de Bentley Bentayga productie 2016 care poate fi achizitionat contra sumei de 310.000 euro.

Alte supercar-uri scumpe listate pe Autovit.ro: Lamborghini Huracan (217.000 euro), Mercedes Benz S AMG (178.000 euro), Porsche 911 (165.000 euro) sau Porsche Cayenne (165.000 euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri