UPS lanseaza UPS Returns Manager, un instrument online gratuit, care le permite comerciantilor online sa isi personalizeze politicile de retur.

Clientii business UPS pot gestiona acum retururile fara a fi necesara integrarea de noi tehnologii in cadrul sistemelor IT. Utilizatorii serviciului pot imprima o eticheta de retur direct din platforma de urmarire a coletelor ups.com tracking (web si mobil) si din alertele e-mail.

UPS Returns Manager, disponibil acum in 44 de tari, printre care si Romania, le ofera comerciantilor online un instrument pentru gestionarea retururilor pe o piata globala in care cumparatorii returneaza, in fiecare an, marfuri in valoare de sute de miliarde de dolari. Conform estimarilor din diferite industrii, costurile de procesare a retururilor se incadreaza intre 10%-15% din costul marfurilor vandute.

„Retururile online reprezinta o povara pentru multi comercianti din Europa si clientii acestora. UPS Returns Manager faciliteaza acest proces. Acest instrument este solutia ideala pentru orice expeditor, in special pentru comerciantii mici si mijlocii care nu dispun de competente interne. UPS este primul furnizor de servicii logistice care le ofera clientilor posibilitatea de a crea o expediere retur dintr-o pagina de urmarire a coletelor”, a declarat Abhijit Saha, vicepresedinte de marketing, UPS Europa.

UPS Returns Manager ofera comerciantilor care livreaza cu UPS:

  • Posibilitatea de a pre-autoriza expedierile de retur pentru conturile specificate
  • Un proces de retur facil si controlat, similar cu cel al marilor magazine de retail, dar fara integrare de tehnologie
  • Informatii despre afacere si alte date despre motivele returului
  • O modalitate rapida si simplificata de furnizare a etichetelor de retur pentru clienti
  • O alternativa rentabila pentru introducerea unei etichete de retur in fiecare colet extern
  • Cresterea loialitatii clientilor datorita unui proces de retur facil

Studiul UPS Pulse of the Omni-Channel Retailer din 2016 a relevat ca mai mult de jumatate dintre comerciantii online considera ca acceptarea si gestionarea retururilor reprezinta o provocare majora si ca multi cumparatori online verifica termenii politicii de retur a unui comerciant atunci cand decid sa faca o achizitie.

UPS Returns Manager va fi disponibil in 44 de tari si teritorii pentru retururile de colete domestice si intra-UE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri