La testul pentru anvelope de vara din ultimul sau numar (Nr. 6/18), auto motor und sport a testat unsprezece anvelope 225/45 R 17. Anvelopele PremiumContact 6 de la Continental au fost clasificate cu ratingul „recomandat“. Dupa efectuarea testelor, expertii au apreciat adaptarea anvelopei la schimbarea directiei pe drumuri umede, precizia buna si aderenta puternica la viraje. Printre elementele apreciate s-au numarat si „cei mai buni timpi pe cursa“ si „echilibrul foarte bun“.

Dimensiunea testata, 225/45 R 17, este una dintre cele mai utilizate pentru modele din clasa compacta. Poate fi folosita la diverse autoturisme - de la Audi A3, la BMW 1 si seria 2, Mini Clubman, Peugeot 308 si Volkswagen Golf. In acest caz, vehiculul de test a fost un Audi A3.
Start

Cu noul tip de anvelope, PremiumContact 6, lansat anul trecut, Continental completeaza cu succes diferentele dintre o anvelopa pentru berline, cu confort ridicat in timpul deplasarilor, si o anvelopa pentru modelele sport. Acest tip de anvelopa ofera intr-un singur produs asigurarea calitatii calatoriei, raspuns precis la schimbarea directiei, siguranta maxima si caracteristici ecologice. Tipul PremiumContact 6 este produs in aproximativ 120 de dimensiuni, pentru jante de la 16 la 21 inch, potrivite pentru autoturisme si SUV-uri. Gama actuala acopera anvelope cu latimi intre 205 si 325 mm, cu un raport intre 65% si 30% si este autorizata pentru viteze intre 210 km/h si 300 km/h.

  • Anvelopele de vara de la Continental au ajuns pe podium la testele auto motor und sport
  • Revista a testat unsprezece modele de anvelope de vara 225/45 R17
  • Anvelopele Continental ofera „un raspuns pozitiv la schimbarea directiei pe drumuri umede, o buna precizie si o aderenta puternica la viraje pe drumuri uscate“