O noua reprezentanta Mazda a fost deschisa de catre ATP Motors in Sannicoara, judetul Cluj, fiind al doilea punct de vanzare Mazda care deserveste acest judet.

Mazda ajunge astfel sa fie prezenta in Romania prin 12 parteneri si 17 showroom-uri.

„Prezenta Mazda in regiunea de Nord-Vest a tarii este consolidata cu o noua reprezentanta ATP Motors, un partener cu o reputatie foarte buna. Sunt convins ca extinderea colaborarii cu ATP Motors va fi un avantaj real, atat pentru Mazda, cat si pentru viitori posesori ai modelelor noastre. ATP Exodus Grup este un brand cu experienta foarte vasta in segmentul auto, un numere recunoscut pe plan national. Iubitorii Mazda au de acum un nou punct de vanzare si de service la dispozitie in inima Transilvaniei, realizat dupa ultimele standarde Mazda. Este un alt pas realizat din dorinta de a aduce si in showroom-uri si in centrele de service experienta superioara de la interiorul modelelor Mazda”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda Romania.

Primul dealership ATP Motors, parte a ATP Exodus Group, a demarat in 2008. Din iunie 2010 ATP Motors este dealer autorizat in reteaua Mazda din Romania.

Pe piata de profil din regiunea de nord-vest a tarii activeaza prin 2 centre auto Mazda autorizate: in Baia Mare si in Oradea. Noi oportunitati se deschid acum prin extinderea afacerii in Sannicoara, judetul Cluj si se consolideaza pozitia ATP Motors de jucator important pe piata auto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri