După ce numărul de trotinete s-a înmulțit la Cluj-Napoca odată cu apariția serviciului de închirieri Bolt, polițiștii au început să desfășoare acțiuni în vederea prevenirii accidentelor rutiere în care sunt implicaţi conducătorii de biciclete/trotinete.

În doar două ore, poliţiştii au legitimat peste 260 de conducători de biciclete/trotinete şi au verificat 164 de vehicule. În urma neregulilor constate au fost aplicate 142 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea dintre acestea pentru abateri ale normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, pentru nerespectarea normelor rutiere în vigoare, 11 conducători de trotinete şi 14 biciclişti au fost sancţionaţi contravenţional conform OUG 195/2002R (6 – 8 puncte amendă / 870 lei -1.160 lei).

Citește mai mult pe EVmarket.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri