Un grup de ingineri din Coreea de Sud au venit cu o idee care i-ar putea scăpa pe șoferii de vehicule electrice să nu mai piardă timpul la stațiile de încărcare oferindu-le autonomie extinsă. Aceștia propun reîncărcarea vehiculelor electrice în mers folosind drone, scrie EVmarket.ro.

Deși se numesc drone, acestea sunt o rețea mobilă de încărcare vehicule electrice. Nebo se inspiră de la alimentarea avioanelor în mers.

Prin urmare, dronele Nebo transportă curent electric pentru a încărca mașinile electrice în mers. Serviciul nu este încă disponibil, este la stadiul de proiect.

Citiți și Cât pierd din autonomie mașinile electrice după primul an

Nebo va ajunge pe piață cel mai probabil atunci când automobilele electrice vor fi gata să se încarce wireless, fără cabluri. Cum această tehnologie este deja întâlnită la încărcarea telefoanelor în mașini sau acasă, nu vom aștepta prea mult până vom încărca și mașinile electrice în acest fel.

Citiți mai mult pe EVmarket.ro.

Sursa foto: Junpyo Hong via Behance

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri