Noua divizie Mobilize a producătorului auto Renault este în negocieri avansate cu retaileri europeni importanţi pentru a furniza cutii de încărcare pentru vehiculele electrice, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Mobilize pentru Reuters, conform Agerpres.

Oficialul Mobilize a confirmat declaraţiile anterioare ale producătorului de cipuri STMicroelectronics cu privire la acest subiect. Parteneriatul dintre aceste două entități este esențial în dezvoltarea de soluții de încărcare pentru mașinile electrice, pe lângă punctele de încărcare de mari dimensiuni, precum cele găsite în parcările centrelor comerciale.

Frederique Le Greves, directorul general al STMicro France, a afirmat la conferinţa VivaTech din Paris că acesta va fi primul contract pentru Mobilize PowerBox, dezvoltat cu Software Republique, un parteneriat tehnic printre membrii căruia se află Renault şi STMicro.

Conform site-ului www.renault.ro, Mobilize este una dintre cele patru unităţi de business (BU) create în cadrul Groupe Renault. Mobilize va propune altor mărci şi parteneri servicii în domeniul mobilităţii, al energiei şi al datelor şi se va baza pe cele mai avansate ecosisteme deschise. Mobilize va oferi servicii de mobilitate flexibile pentru persoane şi bunuri, adaptate la evoluţia aşteptărilor consumatorilor, companiilor şi oraşelor.

Sursa foto: Sergio Photone / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri