Compania ceha AAA Auto, cel mai mare dealer de masini second-hand din Europa Centrala, deschide la Brasov, un centru care pentru inceput va achizitiona automobile de la clienti, iar apoi va incepe sa vanda masini secoond-hand.
Sediul brasovean al AAA Auto va fi deschis pe 23 aprilie si, pentru inceput, va achizitiona masini de la clienti cu plata pe loc sau prin cumpararea automobilului intr-un loc stabilit de client, potrivit NewsIn. In urmatoarele doua-trei luni centrul va incepe si vanzarea de autoturisme. "in prima faza, va exista un stoc optim de aproximativ 50 de masini", au declarat reprezentantii companiei.

AAA Auto a intrat pe piata din Romania in iunie 2005 si a vandut de atunci aproximativ 5.000 de masini. in Romania, compania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 27 milioane euro si a comercializat 3.500 de masini second-hand. Pentru 2007, compamia estimeaza afaceri cu aproape 30% mai mari in Romania si se asteapta ca vanzarile sale sa se dubleze si sa atinga valoarea de 7.000 de unitati.

AAA Auto, prezenta in Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania, a vandut anul trecut 61.165 de masini in cele cinci tari, cu 22% mai mult decat in 2005. Valoarea vanzarilor a crescut anul trecut cu 24%, pana la 349,2 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri