Începând din acest weekend cei care nu platesc parcarea cor primi automat amenda cu ajutorul radarelor mobile, scrie Nicorel Nicorescu, consilierul general la Primăria Municipiului București pe pagina sa de Facebook.

Conform lui Nicorescu, măsura se referă la cele peste 13.000 locuri marcate cu albastru de primăria generală.

Până anul viitor vom ajunge la peste 30.000 locuri de parcare marcate cu albastru. Sistemul functioneaza cu ajutorul a doua camere video de ultima generatie care verifica in mai putin de o secunda numarul de inmatriculare si plata locului de parcare, daca masina este parcată GRATIS (fără abonament de zi, lunar sau tarif orar) atunci primeste pe loc amenda fără ca șoferul să o poată contesta. Amenda vine cu o fotografie ce include locul, data și ora, dovezi de necontestat în instanță!

Se pot primi și mai multe amenzi în aceeași zi dacă vei fi surprins pe o durată mai lungă.
Se pot verifica până la 3000 de autoturisme pe oră.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri