Spark oferă bucureștenilor posibilitatea de a începe sau de a finaliza curse și în centrele comerciale Promenada, AFI Cotroceni, Unirea Shopping Center și în complexul rezidențial Cosmopolis. Peste 46.000 de clienți folosesc în prezent serviciul de car-sharing electric, media de utilizare fiind de 3.500 de curse pe săptămână, cu o distanță medie de aproximativ 15 kilometri per cursă, se arată într-un comunicat.

La patru ani de la lansarea serviciului de car-sharing Spark, ce utilizează exclusiv mașini electrice, acesta devine disponibil în patru zone intens circulate din București. Cu o flotă de aproximativ 350 mașini 100% electrice, cu cinci modele diferite - Dacia Spring, Skoda Citigo-e iV, Renault Zoe, Nissan Leaf și BMW i3, Spark oferă utilizatorilor libertatea de a alege cea mai apropiată mașină, de a o folosi pentru călătoria lor prin oraș și de a o lăsa aproape oriunde în Capitală.

„Și în cele patru noi locații în care au fost amenajate zone dedicate, accesul pentru vehiculele Spark este gratuit, indiferent de timpul petrecut acolo. În centrele comerciale, barierele se ridică automat la citirea numerelor Spark, nu este nevoie de tichet pentru acces”, a spus Cristian Prichea, Country Manager SPARK România. „Observăm o creștere exponențială a curselor pe termen lung, de peste 2 zile, care reprezintă deja 15% din totalul curselor efectuate în prezent,” a adăugat acesta vorbind despre evoluția comportamentelor de consum ale utilizatorilor platformei.

În parcarea AFI Cotroceni,, la etajul 2, sunt nouă locuri special amenajate pentru mașinile electrice Spark. De asemenea, în Promenada, la ambele niveluri, -2 și -3, sunt 12 locuri dedicate, iar la Unirea Shopping Center, la etajul 3, sunt 10 locuri disponibile pentru mașinile de car-sharing Spark. În plus, în complexul Cosmopolis, în fața centrelor comerciale, sunt opt locuri de parcare speciale pentru a prelua o mașină și a călători către orice destinație din țară. În plus, în toate cele patru noi zone deschise din noiembrie, utilizatorii Spark au la dispoziție și stații de încărcare.

Conform datelor companiei, în prezent, peste 250 de companii au conturi Business active pe care le folosesc pentru a-și susține angajații care lucrează într-un sistem de lucru hibrid, cu prezență parțială la birou, sau au diverse drumuri de făcut în oraș, în interes de serviciu. Spark se concentrează pe comunitatea de business și derulează o campanie de oferte dedicată companiilor care își creează cont în această perioadă. Spark și-a extins flota auto de șapte ori din 2019 și până acum.

Sursa foto: SPARK România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri