Allview Auto, noua divizie a brandului local de electronice, listat la Bursa de Valori București sub simbolul ALW, își consolidează poziția pe piața vehiculelor electrice prin extinderea gamei de opțiuni a modelului CityZEN, vehiculul care poate fi condus începând de la 16 ani, cu permis categoria B1. Noile opțiuni vin în întâmpinarea nevoilor clienților, oferind variante în ceea ce privește autonomia, numărul de locuri și diversitatea opțiunilor de culoare, se arată într-un comunicat.

Modelul CityZEN poate fi configurat cu o baterie de 17,28 kWh, oferind o autonomie de până la 220 de kilometri în oraș. Acest upgrade aduce un plus de libertate și confort pentru șoferi, permițându-le să parcurgă distanțe mai mari fără a fi necesară o reîncărcare frecventă. Cu 50 de kilometri mai mult decât versiunea anterioară, această îmbunătățire face ca CityZEN să fie potrivit nu doar pentru utilizatorii urbani, ci și pentru serviciile de livrare sau deplasările în afara orașelor, oferind flexibilitate în acoperirea distanțelor.

“Lansarea opțiunii cu autonomie sporită reprezintă o soluție pentru companiile ce își doresc să adopte mobilitatea electrică în serviciile lor de livrare, în timp ce varianta cu patru locuri este concepută special pentru familiile care caută un mijloc de transport comod pentru deplasările scurte, fie că este vorba despre drumurile către școală sau serviciu. În urma comenzilor primite până în prezent și a creșterii semnificative a interesului, estimăm că vom depăși pragul de 100 de unități vândute în acest an”, a declarat Adrian Vișan, Business Developer Allview.

În plus față de versiunea inițială care oferea doar două locuri, clienții au acum posibilitatea de a face upgrade la varianta cu patru locuri, o alternativă versatilă și practică. Alegând această variantă, clienții pot beneficia de o capacitate de transport mai mare și de o flexibilitate crescută în utilizarea mașinii, potrivindu-se perfect atât pentru familii cât și pentru călătorii în grupuri mici.

CityZEN oferă dotări de segment superior, rămânând totuși accesibil. Modelul electric pune la dispoziție o gamă complexă de echipamente şi tehnologii care asigură un nivel înalt de confort și siguranță:

  • singurul sistem de camere din piață, cu vedere panoramică 360°, din categoria sa de preț
  • autonomie de până la 220 de km în oraș
  • centru de infotainment cu două ecrane color de 10.25" fiecare
  • comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel)
  • airbag șofer și caroserie cu întărituri din oțel
  • sistem detectare presiune pneuri
  • selector de viteze cu treaptă SPORT
  • portbagaj voluminos de 816 litri, ideal pentru serviciile de curierat la comandă, în versiunea cu 2 locuri
  • închidere centralizată cu telecomandă pe cheie
  • oglinzi retrovizoare electrice
  • închiderea și deschiderea geamurilor din telecomandă

Allview CityZEN poate fi achiziționat prin programul Rabla Plus 2024, cu prețuri începând de la 7.990 euro, prin rețeaua de dealeri autorizați Allview AUTO. Pentru mai multe informații despre noul model CityZEN și solicitări de test drive sau oferte personalizate, vizitați website-ul companiei la adresa www.allview-auto.ro. CityZEN beneficiază de 5 ani garanție, în limita a 60.000 km pentru baterie și 24 luni, în limita a 30.000 km, garanție comercială.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri