Eldrive România și Moon Power, parte a Porsche România, își întăresc parteneriatul început în 2023. Astfel, pe parcursul anului 2024, Eldrive România comandă mai mult de 300 de stații de încărcare pentru mașini electrice, în valoare de peste 5 milioane de Euro, de la Moon Power. Aceste stații vor fi montate pe tot teritoriul României, cu scopul de a crește calitatea și densitatea rețelei de încărcare Eldrive, se arată într-un comunicat.

Stațiile comercializate sub marca MOON Power sunt produse de Alpitronic (Italia) și sunt aduse în țară de cel mai mare importator de automobile de pe plan local: Porsche România, importatorul mărcilor Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda, Das WeltAuto. Stațiile vor fi și mai ușor de recunoscut decât până acum pentru că, mai nou, vin direct din fabrică vopsite în culoarea albastru specifică Eldrive.

„Serviciile de încărcare EV de la Eldrive România vor acoperi integral teritoriul țării, în 2024, iar calitatea stațiilor și fiabilitatea lor sunt elemente cheie pentru utilizatori”, a declarat Camelia Popescu, Country Manager Eldrive în România.

În doar câteva luni, Eldrive a devenit cel mai mare client Moon Power din România. Eldrive instalează și operează astfel de stații din 2023. Ce a început ca un proiect pilot, anul trecut, se extinde acum la nivelul întregii țări.

„Porsche România, prin brandul Moon Power, arată cât de importantă a devenit electromobilitatea în grupul nostru auto. Nu numai că avem deja peste 180 de puncte de încărcare instalate la toți distribuitorii noștri de autovehicule, dar alături de companiile puternice care oferă servicii de încărcare în România, cum este Eldrive, aceste stații vor fi peste tot unde au nevoie clienții noștri: în centre comerciale, benzinării, clădiri de birouri și zone rezidențiale”, a declarat Brent Valmar, Director General Porsche România.

Eldrive activează și în Bulgaria și Lituania. În acest moment sunt active peste 1.200 de puncte de încărcare în rețeaua Eldrive, dintre care aproximativ 400 în România. Trebuie spus și că Moon Power furnizează stații de încărcare de mare și mică putere (rezidențial), precum și soluții complete pentru acestea pe partea de suport.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri