9-3X este disponibil cu un motor pe benzina de 2,0 litri 210 CP si transmisie manuala sau automata cu sase trepte.

Varianta pe motorina, un motor turbo in doua trepte 1.9 TtiD 180CP cu tractiune fata, emite 145 grame de CO2 pe kilometru. Si acest motor va fi disponibil cu transmisie manuala sau automata.

Galerie foto: Saab 9-3X

Citeste si:

Saab 9-3X este o masina universala cu caroserie versatila SportCombi, postura inaltata si tractiune integrala, fiind considerata de catre constructor o alternativa ideala la masinile crossover sau SUV, mari si grele.

Pentru prima data, Saab cupleaza tehnologia motorului BioPower, care poate fi alimentat cu E85, si sistemul Cross Wheel Drive (XWD). XWD este un sistem activ inteligent care distribuie incontinuu cuplul motor intre axele fata si spate dupa necesitati, pentru a asigura stabilitate si aderenta optime in orice conditii.

Designerii Saab au inaltat sasiul cu 35 mm mai sus decat la modelele SportCombi standard cu tractiune fata, pentru a se descurca pe teren accidentat. Este proiectat special pentru cei care conduc frecvent pe drumuri cu pietris sau nepavate, fara a compromite experienta deplasarii pe asfalt.