11 lucruri pe care angajatii vor sa le auda zilnic de la seful lor

Pentru ca traim in epoca telefonului mobil, a mailului si a convorbirilor pe Skype, sefii, la fel ca si angajatii obisnuiti, sunt oameni foarte ocupati. In valtoarea evenimentelor carora trebuie sa le faca fata zilnic, a informatiilor, a intalnirilor neprevazute, a sedintelor care nu se mai termina si a sarcinilor de tot felul care apar la birou, sefii uita sau nu mai au timp sa-si incurajeze subalternii.

In afara de asta, multi sefi evita sa le spuna angajatilor ca fac o treaba buna tocmai pentru ca le e teama ca acestia le-ar putea cere o marire de salariu sau alte avantaje. Desigur, angajatii isi doresc sa afle ca sunt apreciati, sa auda ca fac o treaba buna si sa fie observati, insa acest lucru se intampla, totusi, destul de rar. Dar orice angajat va fi mult mai productiv daca isi va auzi superiorul spunandu-i cateva cuvinte de incurajare, mai ales cand lucrurile se precipita.

Daca se intampla sa fii manager si nu stii ce vor angajatii tai sa auda, Inc.com a intocmit o lista care ti-ar putea fi de folos.

1. Faci o treaba buna

Din cand in cand, chiar si cei mai talentati si harnici angajati au nevoie de o incurajare. In fond, daca fac o treaba buna, de ce nu le-ai spune asta? Daca recunosti ca fac o treaba buna vor deveni chiar mai productivi.

Citeste si:
5 lucruri importante cand recrutezi si vrei sa scalezi rapid
5 lucruri importante cand...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri