De cele mai multe ori recrutarea forţei de muncă din Asia presupune şi un timp de aşteptare îndelungat, de aproximativ câteva luni, o etapă care pune la grea încercare companiile aflate în nevoie imediată de angajaţi. Una dintre cele mai mari companii de recrutare şi plasare a forţei de muncă din Asia în România, Work From Asia, a investit considerabil în optimizarea acestui proces şi devine astfel prima agenţie care poate asigura angajarea imediată a personalului asiatic.

,,După un 2020 în care măsurile impuse de pandemia COVID-19 au diminuat volumul de activitate al multor companii, în 2021 observăm deja o creştere a nevoii de personal asiatic, care vine în primul rând pe fondul redeschiderii multor business-uri din HoReCa şi în al doilea rând din dorinţa de a recupera pe cât posibil pierderile de anul trecut. Piaţa muncii a suferit cu siguranţă multe schimbări şi este clară nevoia de reinventare şi găsire de noi soluţii pentru problemele fără precedent cu care ne confruntăm.

Ȋn cazul agenţiei noastre, Work From Asia, am hotărât să investim în reducerea timpului de plasare a personalului asiatic în companiile româneşti şi avem în acest moment sute de muncitori din Sri Lanka, Nepal, Vietnam, Pakistan, Filipine, Bangladesh şi India disponibili pentru angajare imediată”, a declarat Yosef Gavriel Peisakh, General Manager Work From Asia.

Retail jobs

Una dintre companiile cu cea mai mare experienţă pe piaţa serviciilor de recrutare a personalului asiatic din România, Work From Asia a securizat şi intermediat cu succes sute de contracte încă din 2010 pentru aproape toate domeniile de business din ţară.

Citește și: Românii vor avea concurență și din partea muncitorilor din Bangladesh

Work From Asia este gata să vină în sprijinul companiilor româneşti cu echipe de muncitori şi să acopere nevoile existente din domenii precum: construcţii, agricultură şi zootehnie, confecţiile textile şi HoReCa și acestea sunt doar doar câteva dintre acestea.

Aria de activitate a agenţiei include şi asigurarea forţei de muncă pentru segmentul industrial, unde pune la dispoziţia clienţilor săi personal din Asia pentru orice tip de fabrică, până la intermedierea serviciilor de curăţenie, îngrijire persoane vârstnice sau cu dizabilităţi. Work From Asia este o agenţie de recrutare a personalului asiatic care vizează şi sprijinirea sectoarelor auto, de la prin oferirea de forţă de muncă pentru domeniul automotive, până la soluţionarea lipsei de personal din service-urile auto, spălătorii şi nu în ultimul rând domeniul transporturilor de mărfuri şi persoane.

Citeste si:
Poiana Brașov: Este prematur pentru o strategie generală de...
Roxana Cojocea, președintele...

Vezi și: Angajații din Nepal şi Sri Lanka, din nou doriți în restaurantele din România

Sursa foto: Work from Asia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri F