Denumire job: Project Manager Telecomunicatii

Nivel cariera: Pentru cei care isi doresc un job ca Project Manager in Telecomunicatii nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor este de peste 3 ani.

Salariu: Salariul de pornire in majoritatea companiilor din Bucuresti este in general de 1.800 de euro dar depaseste cu usurinta aceasta suma. Valoarea sa variaza insa de la o companie la alta in functie de responsabilitatile atribuite.

Studiile superioare de specialitate sunt obligatorii. Companiile care solicita un candidat pentru pozitia de Project Manager in Telecomunicatii, pun in primul rand accent pe experienta dobandita intr-o functie similara, de coordonare a proiectelor (minim 3 ani). De asemenea un bun candidat trebuie sa posede bune abilitati organizatorice si de comunicare atat la nivel individual cat si la nivel de echipa.

Candidatul trebuie sa cunoasca la nivel avansat limba engleza si limba franceza si sa posede competente de MS SQL-Server, ORACLE, C#, C++, Java, Visual C++, ASP, DHTML, HTML, J2EE, Java Beans, JavaScript, JSP, XML, XSL.

Beneficii extrasalariale: Pe langa un salariu atractiv, pachetul de beneficii extrasalariale oferit de companii include si tichete de masa.

Citeste si:

Alte beneficii: Printre beneficiile oferite de companii se numara de asemenea si asigurare medicala privata, training-uri, certificari, deplasari in strainatate dar si posibilitatea de a avansa.

Parcurs profesional: Oportunitatile de promovare cat si de castiguri suplimentare pentru un Project Manager in Telecomunicatii exista atat in companiile mici cat si in cele mari. Printre principalele responsabilitati ale unui Project Manager in Telecomunicatii se numara: initierea si participarea la programele de instruire, instruirea tehnica si integrarea angajatilor aflati in subordine, asigurarea unei bune comunicari atat in interiorul echipei cat si relatiile cu clientii, implicarea pe intreg parcursul intregului clclu de dezvoltare al produsului, dar si asigurarea respectarii standardelor tehnice stabilite pentru proiectul respectiv.

Avantaje: Un Project Manager in Telecomunicatii are posibilitatea de a dezvolta o cariera in acest domeniu, sa acumuleze noi cunostinte datorita programelor de intruire continua.

Dezavantaje: Programul incarcat, disponibilitatea pentru deplasari in tara si in strainatate sunt principalele dezavantaje ale unui astfel de job.

Companii de recrutare: www.ejobs.ro