ING Asigurari de Viata incepe procesul de recrutare a celei de-a patra editii a programului „Management trainee” pentru tinerii absolventi. Pentru anul 2008, investitia pentru formarea acestor tineri se ridica la 20.000 de euro.
ING Asigurari de Viata va investi intre 15.000 si 20.000 de euro pentru desfasurarea programului de „Management trainee”. Programul se adreseaza studentilor cu rezultate academice foarte bune din anii terminali la facultate sau masterat.

„Management Trainee” isi propune sa ofere un program intensiv de pregatire de specialitate in domeniul asigurarilor de viata unui tanar absolvent, cu potential de dezvoltare profesionala si sa faciliteze angajarea ulterioara a acestuia in cadrul companiei.

Particularitatea programului de management trainee este aceea ca ofera posibilitatea de a trece prin toate functiunile si procesele companiei, pentru ca la final candidatul selectat sa poata alege oricare dintre cele pe care le consideram a fi cele mai potrivite competentelor si abilitatilor sale. Acest program este o metoda de dezvoltare profesionala pe care ING Asigurari de Viata o acorda tinerilor absolventi cu potential deosebit”, a precizat Anca Iancu (foto), recruitment & development manager la ING Asigurari de Viata.

Criteriile de selectie pentru pozitia de trainee management vor lua in considerare atat aptitudinile profesionale, cat si calitatile interumane ale candidatilor, printre care initiativa, inclinatia spre rezolvarea problemelor, entuziasmul si spiritul de echipa, precum si fluenta in limba engleza.

Candidatul finalist va avea sansa sa parcurga un program de training, atat la sediul ING Asigurari de Viata din Bucuresti, cat si la sediul central ING de la Amsterdam, iar la final va avea posibilitatea sa ocupe o functie de management.

Primele sase luni de practica le va petrece in diferite departamente in cadrul ING Asigurari de Viata, pentru a dobandi o privire de ansamblu asupra sectorului de asigurari de viata, urmate de alte sase luni de perfectionare sub indrumarea profesionistilor din domeniu. Ulterior, va avea posibilitatea sa plece la Amsterdam, in cadrul unui program global de training la care vor participa toti trainee-ii din mai multe tari din cadrul Grupului ING.

„ING Asigurari de Viata nu impune niciun fel de conditie la semnarea contractului, insa investeste in programe de training si certificari internationale pentru dezvoltarea angajatilor sai, iar aceste oportunitati de dezvoltare in cadrul companiei constituie reale garantii”, a adaugat Anca Iancu.

Programul „Management trainee” lansat de ING Asigurari de Viata in urma cu 3 ani ofera absolventilor de invatamant superior posibilitatea de a decide asupra carierei in domeniul asigurarilor de viata.

Aplicatiile vor putea fi trimise in perioada 1 aprilie - 1 iunie 2008, iar interviurile cu candidatii selectati se vor desfasura intre 1 si 30 iunie, iar pe 1 august va fi desemnat castigatorul programului.

ING Asigurari de Viata face parte din ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza, care ofera servicii de asigurari, servicii bancare si de administrare a activelor unui numar de peste 75 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii, din 50 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri