"Am pornit colaborarea cu fondul de investitii la inceput de criza economica, prin '97'-'99. Era o criza economica romaneasca atunci, care din punctul meu de vedere se manifesta la fel ca si acum, dar efectele prezent sunt mai adanci pentru ca acum ea se suprapune cu cea globala", a spus Florin Andronescu, prezent la conferinta M&A Outlook editia a III-a, organizata de wall-street.ro.

Fondator al afacerilor Credisson (institutie de creditare) si Flanco (retea de magazine eletroIT), pe care le-a vandut ulterior, Florin Andronescu a adaugat ca tranzactiile pe care le-a facut la momentul respectiv nu au fost cu bani cash, ci orientate spre pastrarea afacerilor.

"Colaborarea cu fondurile de investitii ne-a determinat sa facem o prima retea serioasa (Flanco - n. red.), gata sa preia cresterea pietei din anii 2000-2008", a mai punctat antreprenorul.

Citeste si:

In prezent, Florin Sanador se ocupa de dezvoltarea Sanador, retea formata in prezent din trei clinici, doua laboratoare de analize medicale si un spital deschis recent in zona Piata Victoriei.

Citeste toate stirile de la conferinta Wall-Street:

Conferinta Wall-Street.ro: Revenirea pietei de M&A depinde de cresterea consumului
Conferinta M&A Outlook - Marcu, MedLife: Un credit de private equity este cel mai scump posibil
Conferinta WALL-STREET.RO: Impactul statului in afaceri, mai important decat consumatorul?
M&A Outlook: Fond de private equity, investitor strategic sau privat?