Steve Warner, directorul general al MSD Romania, si Brendan O'Brien, directorul general al Pfizer Romania, vor conduce Asociatia Companiilor Farmaceutice Americane din Romania (Local American Working Group - LAWG) din postura de presedinte, respectiv de vicepresedinte.

"LAWG Romania l-a ales pe Steve Warner (foto) de la MSD drept presedinte si pe Brendan O'Brien de la Pfizer drept vicepresedinte al asociatiei create din cele mai mari companii biofarmaceutice din Romania", se precizeaza intr-un comunicat.

Anterior, boardul de directori al asociatiei a fost condus de Mihai Diamandopol, seful Abbott Romania.

"Este un moment dificil pentru industria farmaceutica din Romania (...) Trebuie sa recunoastem ca investitia in sanatate nu este doar o cheltuiala in plus, ci o investitie in viitorul acestei tari, o investitie care va creste productivitatea si va avea un impact pozitiv asupra economiei", a declarat Warner.

Organizatia reprezinta interesele celei mai mari asociatii de companii de cercetare biofarmaceutica - PhRMA (Pharmaceutical Research & Manufacturers of America).

In Romania, LAWG grupeaza 10 membri PhRMA, cu o cota de piata cumulata de aproximativ 40% din sectorul farma local, se arata in comunicat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Ce vanzari au marii producatori de medicamente inovatoare in Romania
Setari Cookie-uri