Organizatorii UNTOLD, unul dintre cele mai aşteptate festivaluri ale verii, anunţă, luni, într-un comunicat de presă, că toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediţie a festivalului sunt epuizate.

"Cei care doresc să experimenteze atmosfera Universului UNTOLD, festival care ocupă locul 9 în lume în Top 100 Festivals, sunt invitaţi să opteze pentru abonamentele VIP. Biletele de o zi reprezintă, de asemenea, o opţiune pentru cei care doresc să se alăture distracţiei pe parcursul unei zile. Pentru a oferi oportunitatea cât mai multor fani de a participa la acest festival magic, UNTOLD va deschide o listă de aşteptare limitată", precizează organizatorii UNTOLD.

Cei care doresc să se înscrie pe lista de aşteptare, o pot face pe site-ul oficial al festivalului.

"Accesul la waiting list va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Lista de aşteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor şi va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani. Cei care optează pentru a primi prin "Transfer", biletul de o zi sau abonamentul din platforma de Check-in Online, sunt rugaţi să se asigure că persoana de la care primesc biletul sau abonamentul a realizat transferul către adresa lor de e-mail. Pe lângă transferul propriu-zis, din platforma de Check-in Online, este necesar să primească şi biletul în format pdf sau fizic. Accesul în festival e nevoie de un cod QR valid şi Check-In Online pe platforma https://topup.in-town.ro/web/untold2023. În fiecare an, sute de mii de fani vin în Cluj-Napoca pentru a scrie împreună un nou capitol din povestea festivalului UNTOLD, iar ediţia din acest an promite să fie una de neuitat.", mai anunţă organizatorii UNTOLD.

UNTOLD 2023 | Programul complet din fiecare zi

Untold Program MAIN Stage

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august 2023.

  • JOI, 3 AUGUST fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.
  • VINERI, 4 AUGUST va fi o altă zi plină de magie pentru fanii de festival, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii UNTOLD, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.
  • SÂMBĂTĂ, 5 AUGUST DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.
  • DUMINICĂ, 6 AUGUST ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD, va oferi fanilor revenirea în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren.David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.

Untold 2023: Program Scena Galaxy

Scena Galaxy, casa techo a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru artiști din cultura underground. Acesta este line-up-ul pe zile:

  • Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.
  • Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee
  • Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku
  • Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Sursa foto: Facebook / Untold

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri