Orice investitor atunci cand calca pentru prima oara intr-o tara se intreaba prima oara daca exista stabilitate politica. Protestele sunt daunatoare pentru economie, investitii, finantari, iar partea proasta este ca nu am inteles cine si pentru ce anume protesteaza care este obiectivul, a spus pentru wall-street.ro, omul de afaceri Ovidiu Tender.

“Din proprie experienta, va spun ca prima intrebare pe care si-o pune orice investitor cand ajunge intr-o tara noua este daca exista stabilitate politica”, spune Tender, care considera ca si protestele din Romania ca si cele din Europa au o cauza comuna : scaderea nivelului de trai.

Stabilitatea politica este principalul criteriu pentru orice investitor atunci cand demarea o investitie, subliniaza Tender.

Ovidiu Tender are afaceri in industria petroliera si energetica, prospectiuni geologice, constructii si reabilitari de drumuri, constructii industriale si civile, imobiliare, agricultura, IT si turism. Printre afacerile controlate de omul de afaceri se numara si Vulcan, Prospectiuni sau Nuclearmontaj.

In ultimele 2 seri in Capitala au avut loc proteste care au degenerat si in actiuni violente, duminica seara ajungandu-se chiar la acte de huliganism.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Crosspoint: Piata imobiliara nu mai poate fi ignorata de investitori