Orice investitor atunci cand calca pentru prima oara intr-o tara se intreaba prima oara daca exista stabilitate politica. Protestele sunt daunatoare pentru economie, investitii, finantari, iar partea proasta este ca nu am inteles cine si pentru ce anume protesteaza care este obiectivul, a spus pentru wall-street.ro, omul de afaceri Ovidiu Tender.

“Din proprie experienta, va spun ca prima intrebare pe care si-o pune orice investitor cand ajunge intr-o tara noua este daca exista stabilitate politica”, spune Tender, care considera ca si protestele din Romania ca si cele din Europa au o cauza comuna : scaderea nivelului de trai.

Stabilitatea politica este principalul criteriu pentru orice investitor atunci cand demarea o investitie, subliniaza Tender.


Ovidiu Tender are afaceri in industria petroliera si energetica, prospectiuni geologice, constructii si reabilitari de drumuri, constructii industriale si civile, imobiliare, agricultura, IT si turism. Printre afacerile controlate de omul de afaceri se numara si Vulcan, Prospectiuni sau Nuclearmontaj.

In ultimele 2 seri in Capitala au avut loc proteste care au degenerat si in actiuni violente, duminica seara ajungandu-se chiar la acte de huliganism.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri