Noul magazin este plasat in centrul orasului si are o suprafata de 400 de metri patrati, iar investitia se ridica la aproximativ 120.000 de euro. De la inceputul acestui an Domo a inaugurat in total patru magazine, investitiile totale ale companiei in noi spatii comerciale ridicandu-se, in primele doua luni ale anului, la 720.000 de euro.

Retailerul de electronice si electrocasnice Domo a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 115 milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere de 15 procente fata de anul trecut, informeaza oficialii comaniei.

Domo si propusese pentru anul trecut realizarea unei cifre de afaceri de 130 milioane de euro, fata de 100 milioane cat s-a inregistrat in 2004.

Potrivit reprezentantilor Domo, in perspectiva lui 2007, intrarea unor jucatori internationali, specializati in domeniul de retail ar putea sa reprezinte o amenintare serioasa.”Credem insa ca pana atunci DOMO va impune standarde inalte, atat pentru noi insine, cat si pentru piata de profil, in general,” au declarat pentru Wall Street oficialii Domo.

Domo a semnat un contract exclusiv cu retailerul german Kaufland, si va deschide cate un magazin propriu in toate locatiile Kaufland din tara. Acest parteneriat va asigura consistenta proiectelor de expansiune, noi locatii cu un vad excelent, chiar in interiorul oraselor.

In afara de aceasta, retailerul vizeaza noile parcuri de retail in orasele cu peste 200.000 de locuitori, unde intentioneaza sa deschida magazine de peste 2000 mp. “Pentru anul 2006 estimam ca vom deschide 5 astfel de magazine,” au conchis oficialii Domo.

Domo a ales sa intre si pe alte piete din aceasta zona, iar in primul trimestru din 2006 reteau va deschide primul magazin in Bulgaria.

Domo este dupa cifra de afaceri al doilea retailer specializat in electrocasnice, electronice, IT si telecom, cu o retea natională formată din 111 de magazine ce insumează peste 37.000 de metri pătrati si peste 1200 de angajati.