MOL Romania inaugureaza o noua benzinarie in Bors, situata pe drumul E60 la km 16, la iesirea din vama Bors spre Oradea.
Strategia noastra este de a ne extinde reteaua de benzinarii din Romania, de aceea numai anul acesta vom investi 8 milioane de euro in deschiderea a 6 benzinarii. Prima statie inaugurata este cea de la Bors, unde venim in intampinarea clientilor nostri cu binecunoscutele produse MOL de inalta calitate, a declarat directorul executiv si CEO MOL Romania, Zsolt Szalay.

Mol Romania, filiala locala a grupului petrolier ungar, a anuntat investitii de 40 de milioane de euro pe piata autohtona pana la finele lui 2007.
Anul trecut investitiile s-au ridicat la 20 de milioane de euro. Anul acesta, Mol isi va extinde reteaua de benzinarii prin investitii Greenfield 6 noi benzinarii in valoare de aproximativ 8 milioane de euro. In 2007, compania va aloca 12 milioane de euro in extinderea si optimizarea retelei.

In prezent, strategia Mol in Romania se axeaza pe statiile de distributie - pe benzinarii si pe cresterea eficientei acestora. Intentionam sa investim in modernizarea tuturor statiilor de benzina Mol, si sa depasim competitia in ceea ce priveste serviciile conexe, in special cele legate de produsele vandute in incinta statiilor si de serviciile de spalatorie auto adauga Gyorgy Mosonyi.

Statia ofera intreaga gama de carburanti distribuiti de reteaua Mol Romania: benzina si motorina EVO, Tempo Plus 98, Tempo Plus 95, Tempo Plus Euro Diesel si Eco premium 95. Carburantii din gama EVO provin exclusiv din import.

Benzina si motorina EVO sunt carburanti ultramoderni care armonizeaza cele mai recente tehnologii din domeniul mediului inconjurator, au un continut de sulf de sub 10 ppm si contin un pachet complex de aditivi care asigura pornirea usoara, incalzirea rapida si functionarea silentioasa. Protejeaza toate componentele motorului si ale sistemului de alimentare, limiteaza emisiile poluante, asigura stabilitatea carburantului si evita depunerile si fenomenul de coroziune.

Magazinul din cadrul benzinariei are o oferta variata pentru a satisface nevoile diverse ale clientilor. Aici se gasesc bauturi reci si calde, cafea, produse alimentare si o gama variata de produse din tutun, bauturi alcoolice de calitate, jucarii, produse de ingrijire si accesorii pentru masini, cat si uleiuri MOL.

Clientii beneficiaza gratuit de compresor pentru reglarea presiunii in roti si de o pompa rapida. In plus, pot beneficia de servicii de spalare a parbrizului, completarea apei la spalatorul de parbriz.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri