In 2002, Fastius Curier si-a inceput activitatea de curierat rapid. Si tot de atunci, Fastius Curier va ajuta sa va respectati partenerii de afaceri, asigurandu-va intotdeauna livrari prompte si in siguranta.
Documente importante, colete vitale. Oriunde in Bucuresti
Cu Fastius Curier totul ajunge in numai 2 ore. Sau mai repede! Peste tot in Romania, cu serviciul National, comanda va este transmisa in maxim 24 de ore. Iar pentru expeditiile in strainatate, Fastius Curier a ales o intreaga retea bazata pe incredere. Si totul incepe cu un telefon sau un click!


Serviciile oferite de Fastius Curier se impart in patru categorii, in functie de nevoile clientilor:

Grabit? Alege Serviciul Prioritar!
Doua ore! Atat dureaza livrarea trimiterii tale oriunde in Bucuresti prin serviciul de Curierat Prioritar.
Extins? Alege Serviciul National!
Plicul tau trebuie livrat prompt in tara? Cu serviciul de Curierat National de la Fastius, orice
expediere ajunge repede si in siguranta.
Chibzuit? Alege Serviciul Economic!
Serviciul de Curierat Economic Fastius Curier iti protejeaza bugetul si garanteaza livrarea in maxim 24 de ore.
Global? Alege Serviciul International!

Pentru expedieri externe, alege serviciul de Curierat International de la Fastius, care foloseste doar partenerii externi ce respecta exigentele tale standarde de calitate.

Urmareste in timp real statusul expeditiei tale!

Aplicatia online SoftCurier implementata de catre Fastius e o dovada a profesionalismului si a importantei acordate livrarii in siguranta a fiecarei trimiteri.

Inserand codul AWB in aplicatie, poti urmari in timp real statusul expedierilor si poti obtine detalii despre trimiteri multiple accesand optiunile avansate ale sistemului cu un nume de utilizator si o parola furnizate de Fastius Curier.

Fastius Curier s‐a impus in piata prin promptitudinea deosebita si prin siguranta trimiterilor, apreciate de catre Help Net, Pernod Ricard, Clinicile Regina Maria, Ericsson Romania, Mastercard, Cosmote, Xerox sau Sensiblu.

Alegeti Fastius Curier si castigati in viteza!