(p) Premiera pe piata din Romania pachetele de solutii de filtrare La Fantana si espressor de cafea Lavazza pentru acasa

La Fantana, liderul pietei de imbuteliere a apei in sistem watercooler si purificator si furnizor de aprovizionare cu apa si cafea, ofera in premiera pe piata pachete compuse din solutii de filtrare si espressoare de cafea, pentru acasa.

Astfel, doritorii pot avea atat apa curata, proaspata si sigura pentru consum, gatit si pregatirea cafelei, cat si abonamentul de cafea Menuet 50.

In functie de pachetul ales, se poate opta intre trei sisteme de filtrate: solo kit, full kit sau un purificator La Fantana. Solo kit-ul este un filtru care se monteaza rapid si usor sub chiuveta, atasat la reteaua de apa rece, impreuna cu un robinet dedicat. Full kit-ul se instaleaza similar, insa pe circuitul de apa al robinetului deja existent la chiuveta, fara a mai necesita instalarea unui robinet aditional. Ambele solutii asigura filtrarea eficienta a apei si reduc sau elimina complet impuritatile, reziduurile de metale, clorul si posibilii paraziti, insa pastreaza tot continutul mineral natural al apei. Totodata, filtrele indeparteaza mirosul apei, daca exista, si ii redau gustul nativ. Se obtine o apa curata si proaspata, recomandata inclusiv pentru consumul copiilor. Al treilea pachet include un purificator, un aparat similar watercooler-ului, care se conecteaza la retelele de apa si de curent si care furnizeaza atat apa rece, cat si calda. Purificatorul inglobeaza un sistem de filtrare complex, cu functii similare filtrelor montate sub chiuveta.

Una dintre utilizarile apei de la robinet filtrate poate fi pregatirea cafelei de dimineata. Toate pachetele integreaza abonamentul de cafea Menuet 50. Acesta include un espressor Lavazza LB 910 robust, fiabil si usor de folosit, 100 de capsule de cafea Lavazza si servicii complete de livrare, instalare si mentenanta. Totul adus gratuit, acasa. Sortimentele de cafea disponibile sunt Delicato, un blend cremos si delicat, cu o aroma dulce, obtinuta prin amestecul a doua tipuri de cafea 100% Arabica din Brazilia si India, Tierra, un produs 100% Arabica din cafea provenita din Honduras, Peru si Columbia sau Decaffeinato, 100% Arabica, din soiuri braziliene, fara cofeina dar cu un gust neschimbat fata de cafeaua clasica.

Cei care aleg un pachet La Fantana de filtru si cafea vor elimina nevoia si disconfortul achizitiei apei imbuteliate pentru baut si vor avea toate elementele necesare pentru a obtine un espresso italian perfect.

Setari Cookie-uri