Prin intermediul targului de joburi virtual Angajatori de TOP, candidatii pot aplica la 4000 de oportunitati de cariera adresate atat profesionistilor cat si studentilor si absolventilor. Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul www.hipo.ro.

Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului, pot aplica la joburile de interes si se pot inscrie la seminarii online (webinarii). Webinariile sunt prezentari interactive sustinute de un specialist in recrutare pentru un grup de persoane prezente online la data si ora stabilite initial. Reprezentantii Cut-e Romania si Coca-Cola HBC Romania vor sustine pe 8 aprilie, in cadrul Angajatori de TOP Virtual, un webinar despre rolul testelor psihometrice in procesul de selectie, sfaturi si recomandari pentru a le trece cu succes si a obtine un punctaj maxim. Webinar-ul este gratuit in baza preinscrierii aici.

Odata cu dezvoltarea noilor tehnologii, evenimentele de cariera virtuale devin canale importante de recrutare, fiind instrumente utilizate frecvent in alte tari pentru eficientizarea proceselor de selectie. Acest tip de evenimente au devenit din ce in ce mai utilizate si in Romania, iar editia Angajatori de TOP Virtual este primul eveniment de acest tip lansat in anul 2013 de www.hipo.ro. Modalitatea de participare la Angajatori de TOP Virtual este facila oricui detine un calculator/laptop si conexiune la internet.

Principalul avantaj oferit de acest tip de eveniment online este ca elimina barierele geografice fiind accesibil tuturor, indiferent de orasul in care locuiesc, in Romania sau in strainatate. La acest aspect se adauga confortul participarii, din fata laptopului sau a calculatorului.

Cateva dintre companiile care participa la evenimentul virtual Angajatori de TOP sunt: Accenture, ADP Group, Alcatel-Lucent, Arcelor Mittal, ATOSS Software, Atos IT, BCR, Bitdefender, Blue Point, BRD - Groupe Société Générale, Carrefour, Coca - Cola HBC Romania, Computer Generated Solutions Romania, Deutsche Bank Technology Centre, Digital Education, eMAG, EY Romania, Endava, Genpact, Global Market Solutions, Gopet Romania, Huawei, Humangest Group, Infobest, IT Vizion, Kaufland România, KFC, Hewlett-Packard, IBM, Intel Romania, JTI Romania, Luxoft Romania, KMG International (Rompetrol), McDonald`s România, Microchip Technology, Nestle Romania, Société Générale European Business Services, Oracle, PayU, PHILIPS, Piraeus Bank, RapidSolution Software, Renault Romania, Schneider Electric, SNC Lavalin, Stefanini Romania, SWISSCAPS Romania, Toluna, TELUS International Europe, Unicredit Business Integrated Solutions, Unilever, Valeo Lighting Injection, Visma Software, Vodafone Shared Services Romania, WNS Romania, Yazaki Component Technology.

Mai multe detalii despre eveniment si modalitatea de participare, pe www.hipo.ro