Producatorul de tigarete Philip Morris International a lansat in Romania o noua generatie de dispozitive IQOS, cea mai avansata alternativa fara fum din portofoliul companiei. Cele doua produse, IQOS 3 si IQOS 3 MULTI, vin cu un design si functionalitati imbunatatite si sunt disponibile pentru precomanda incepand de astazi.

Cele mai noi dispozitive Philip Morris au fost lansate la nivel global in Tokyo in luna octombrie, iar acum sunt disponibile si pe piata romaneasca pentru precomanda incepand cu 23 noiembrie 2018, iar din 3 decembrie 2018 vor fi disponibile pentru achizitie online, in magazinele IQOS din intreaga tara si la consultantii IQOS. Preturile noilor dispozitive IQOS 3 este de 500 de lei.

Noua versiune de dispozitive IQOS este rezultatul a doi ani de dezvoltare de catre echipa de designeri, oameni de stiinta si tehnicieni. Ambele dispozitive, IQOS 3 si IQOS 3 MULTI, au ca principiu de functionare incalzirea tutunului si au fost redesenate plecand de la sugestiile consumatorilor IQOS din intreaga lume. Noile produse au o incarcare mai rapida, functii suplimentare care fac experienta mai intuitiva si vin cu o varietate de peste 500 de combinatii cromatice si accesorii pentru personalizare.

Din punct de vedere al fiabilitatii, IQOS 3 are acum o baterie cu o durata de viata superioara, fiind prevazut cu sistemul ProtectPlus, care previne deteriorarea in cazul impactului sau al socurilor. Pe de alta parte, IQOS 3 MULTI reinventeaza design-ul de baza al liniei IQOS, oferind utilizatorilor pana la 10 experiente de consum consecutive si neintrerupte.

„Stiinta si inovatia ne-au permis sa dezvoltam o categorie de produse care nu presupune ardere si fum, iar in baza sugestiilor primite de la consumatori am rafinat aceste dispozitive, adaptandu-le nevoilor utilizatorilor. IQOS 3 si IQOS 3 MULTI reprezinta un pas important in indeplinirea misiunii noastre de a crea un viitor fara fum. Si nu ne vom opri aici; vom continua sa investim in tehnologie si sa imbunatatim constant experienta IQOS pentru a face mai usoara tranzitia fumatorilor adulti catre alternativele fara fum”, a declarat Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris Romania.

PMI estimeaza ca noua versiune IQOS 3 va determina din in ce mai multi fumatori din intreaga lume sa adopte alternative fara fum, alaturandu-se celor peste 5 milioane de utilizatori existenti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri