Iti place fotbalul si nu ratezi niciun meci al echipei favorite, indiferent daca afara este soare si cald sau ploua torential? Ai un dulap plin cu tricouri, sepci, fulare si multe alte obiecte inscriptionale cu numele si numerele fotbalistilor pe care ii admiri? Urmaresti cu sufletul la gura, toate meciurile din campionatele europene si mondiale si traiesti emotia victoriei sau a infrangerii la intensitate maxima? Sau pur si simplu iti doresti sa simti energia, entuziasmul si tensiunea unei finale de campionat de fotbal european, de la o distanta de doar cativa metri de cele mai bune echipe ale campionatului, alaturi de colegii de birou? Telekom te ajuta sa iti indeplinesti visul si te trimite la finala UEFA Champions League 2019, care va avea loc la Madrid pe 1 iunie 2019. Afla ce trebuie sa faci pentru a castiga unui premiu in valoare de 32,000 de euro, pentru tine si colegii tai de birou.

Castiga 10 bilete la finala UEFA Champions League pentru tine, echipa ta si seful tau!

Telekom iti ofera oportunitatea sa castigi 10 bilete la finala Champions League 2019, care va avea loc la Madrid pe 1 iunie, plus transport si cazare. Vei avea ocazia sa te bucuri de cele mai frumoase momente ale finalei si sa urmaresti live cele mai tari faze ale meciului, alaturi de 8 colegi din echipa ta si de seful tau.

Cum poti castiga premiul in valoare de 32.0000 euro?

Pasul 1: vorbeste cu seful tau, povesteste-i despre avantajele abonamentelor Freedom pentru antreprenori si convinge-l sa porteze cel putin 10 abonamente de mobil business la Telekom. Pasul 2: in perioada 19 aprilie- 8 mai 2019 intra pe site-ul competitiei https://www.telekom.ro/business/convinge-ti-seful , completeaza formularul de inscriere si vei fi deja cu un pas mai aproape de finala UEFA Champions League 2019. Pasul 3: roaga-l pe seful tau sa completeze cererea de portare si intra in tragerea la sorti care va avea loc pe 13 mai 2019. Pasul 4: urmareste competitia! Telekom va anunta marele castigator pe pagina competitiei.

Ce beneficii ai cu Freedom?

Telekom Romania a introdus abonamente Freedom prin campania #BUSINESSLIBER, lansata in noiembrie 2017, care au adus, in premiera pentru segmentul de business, internet nelimitat 4G, voce si mesaje nelimitate, de la 5 euro pe luna. #BUSINESSLIBER a schimbat radical serviciile oferite antreprenorilor, prin eliminarea, in premiera pe piata serviciilor de comunicatii din Romania, a perioadei minime contractuale si a taxei de reziliere. Peste 200,000 de antreprenori se bucura astazi de beneficiile abonamentelor Freedom.

Inscrie-te acum! Castigatorul poti fi chiar tu!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri