Te-ai saturat sa lucrezi de acasa sau din biroul actual? Vino tu, sau ia-ti toata echipa, si hai o zi la SPACES. in vara aceasta, in iulie si august, iti oferim o invitatie gratuita ca tu sa petreci o zi in comunitatea globala de afaceri din SPACES si sa intelegi ce inseamna pentru noi cu adevarat workspace revolution.

Iata ce ai de facut.

  1. Alegi locatia cea mai convenabila. Unirii View sau Campus 6.

  2. Te gandesti daca iti trebuie:

BIROUL TAU INDIVIDUAL

SAU VREI SA LUCREZI iN BUSINESS CLUB

OARE TI SE POTRIVESTE MAI MULT UN DESK IN ZONA DE CO-WORKING?

AI O INTALNIRE DE AFACERI chiar in ziua respectiva? Doar trebuie sa rezervi sala pentru un intervalul orar care iti trebuie. De apa si cafea ne ocupam noi.

Si ne mai ocupam de:

  • Acces la internet de inalta viteza

  • TV, DVD & VCR

  • Flip chart

  • Tabla magnetica si markere

  • Note pads si creioane

Da, avem si serviciul de receptie inclus. Invitatii tai vor fi primiti de colegii nostri si ghidati catre sala de intalniri.

Inca nu te-ai hotarat ce SPACES sa alegi? Un lucru e cert, designul interior si cei mai cool barista din oras sunt la dispozitia ta.

De ce sa alegi Unirii View?

  • Se afla la 5 minute de statia de metrou Unirii si de piata Piaţa Sfanta Vineri

  • Poti lua masa de pranz intr-o zona a orasului in care arhitectura art nouveau te intampina pe strazi adapostite de zgomotul orasului

  • Fantanile din parcul Unirii sunt la cativa pasi distanta

Tablou de bord - Unirii View:

  • 1800 mp

  • 26 mp dedicated desks

  • 75 mp co-working desks

  • 311 mp Business Club

De ce sa alegi Campus 6?

  • Acces rapid din si spre toate zonele capitalei, printr-o retea generoasa de mijloace de transport subteran si suprateran.

  • Este pozitionat in apropierea principalelor atractii turistice ale Bucurestiului.

  • La doar 5 minute de mers pe jos, ajungi la Afi Palace Controceni, unul dintre cele mai populare mall-uri din Bucuresti.

  • Mediul de lucru este inovativ, creativ si raspunde nevoilor oricaror afaceri in crestere.

Tablou de bord – Campus 6:

1635mp Office Space

375mp Business Club

34 Parking Spots

3 Meeting Rooms

8 Dedicated Desks

82 Coworking Desks

Ce spun antreprenorii despre SPACES.

SPACES ofera un mediu de lucru creativ, cu un spirit antreprenorial unic. Credem ca munca este despre oameni si idei, iar tehnologia a creat o economie moderna, condusa de oameni implicati. De aceea, noi am creat spatii de lucru cu un design inedit, care sa inspire, iar echipele noastre dedicate au grija de toate detaliile pentru ca antreprenorii li intraprenorii sa se poata concentra pe urmatoarea idee care face diferenta.

Cultura noastra se bazeaza pe energia comunitatii – oameni interesanti care fac lucruri interesante. intregul concept sustine dezvoltarea retelelor si conectarea cu membri care impartasesc idei similare.

Daca reprezinti un start-up, esti antreprenor sau lucrezi intr-o corporatie, noi iti oferim mai mult decat un simplu spatiu de lucru. Ceea ce face conceptul Spaces cu adevarat unic este comunitatea de oameni cu viziune pe termen lung, inovatori, profesionisti care schimba regulile jocului si care iubesc ceea ce fac. Pentru detalii vizitati www.spacesworks.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri