Casa de brokeraj își continuă planul de expansiune globală oferind o acțiune gratuită fiecărui client nou care deschide un cont pe platforma de investiții. Campania va fi susținută de primul ambasador CAPEX.com, Zach King.

CAPEX.com, o companie fintech globală cu sucursală înregistrată in Romania, a început colaborarea cu personalitatea social-media - Zach King, o vedetă americană, realizator de film și personalitate YouTube. El va fi ambasadorul global al brandului în 2023. Ca parte a proiectului „Trăiește Magia Tranzacționării”, brokerul continuă cunoscuta campanie prin care oferă o acțiune gratuită noilor investitori. Scopul campaniei „O Acțiune Gratuită” este de a promova educația privind investițiile în acțiuni.

Fondat de o echipă de traderi experimentați, grupul fintech oferă una dintre cele mai populare platforme de investiții. Aceasta oferă acces la peste 5.000 de acțiuni listate pe 10 burse majore, inclusiv cele din SUA, UE și Marea Britanie și la peste 100 de ETF-uri. Cu misiunea de a facilita investitorilor accesul către decizii mai bine informate, CAPEX.com a devenit destinația preferată pentru traderii de toate nivelurile.

Colaborarea cu Zach King aduce un nou nivel de entuziasm și angajament. El va demonstra ergonomia și ușurința în utilizarea aplicației mobile premiate CAPEX.com.

"Este o adevărată plăcere să anunțăm colaborarea noastră cu Zach King. Este o sursă de inspirație pentru oamenii din întreaga lume, asemănător cu ceea ce reprezentăm noi pentru traderii noștri. Într-adevăr, creativitatea sa, gândirea out-of-the-box și stilul său unic se potrivesc perfect cu produsele noastre financiare. Împreună, ne-am propus să oferim tuturor un access cât mai facil către domeniul investițiilor", spune Octavian Patrașcu, CEO și fondator al CAPEX.com.

"Sunt entuziasmat de colaborarea cu CAPEX.com și de participarea la această campanie magică în lumea investițiilor. Până acum pot spune că este un proiect super antrenant", a adăugat Zach King.

Colaborarea dintre CAPEX.com și Zach King se anunță a fi unul ideal. Combinația dintre angajamentul companiei de a oferi o experiență de tranzacționare impecabilă și calitatea divertismentului lui Zach reprezintă o inițiativă interesantă și captivantă. Traderii și alte persoane interesate de investiții sunt încurajate să viziteze platforma CAPEX.com, unde pot găsi o multitudine de produse financiare.

CAPEX.com este o platformă de tranzacționare online de referință, care oferă o gamă largă de instrumente financiare, de la produse simple la cele mai complexe. Compania se angajează să ofere clienților săi un mediu de tranzacționare ușor de utilizat și sigur.

Sursa foto: capex.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri