Localurile, restaurantele și hotelurile s-au dezvoltat de-a lungul timpului pentru a se adapta constant nevoilor clienților. De la decor, coloristică și amenajare interioară concepută pentru a se alinia cu brandul, totul este construit pentru a oferi o experiență premium clientului. Integrând viziunea afacerii prin elemente cheie ce prezintă spațiul cu eficiență, de la o primă privire, aceste mici detalii sunt cele ce adesea aduc cel mai mare impact.

Empero by MobiProd este producătorul clujean de mobilă personalizată la comandă, ce vine cu o experiență de peste două decenii în acest domeniu. Realizând zeci de proiecte cu succes, variind de la restaurante high-end, hoteluri și cafenele deluxe, aceștia au construit concepte complexe și în totalitate unice. În toate aceste proiecte, atenția la detalii a fost cea care a transformat experiența clientului final din una normală, în una extraordinară.

„Un spațiu trebuie conceput în așa fel încât fiecare componentă a acestuia să spună aceeași poveste. Detaliile sunt cele ce fac diferența și care oferă acea experiență memorabilă, ce aduce cu ea fidelizarea clientelei dorite. Fie că vorbim de o instalație de lumini creativă ce combină lemnul de stejar și metalul pentru un aspect modern, un material elegant precum catifeaua pentru a tapița scaunele sau elemente de signalistică reprezentative, totul influențează și contează pentru publicul țintă.”, spune Claudiu Stan, Managing Partner Empero by MobiProd.

Unul dintre principalele avantaje pe care alegerea mobilei la comandă îl prezintă, este flexbilitatea și libertatea în creativitate a acesteia. Nefiind constricționată de măsurători, materiale sau concepte, aceasta poate fi construită conform oricăror schițe. Urmărind fidel conceptul prezentat, mobila personalizată se poate adapta după orice spațiu și necesitate. Găsirea și mai apoi selectarea pieselor potrivite direct făcute din comerț aduce cu ea nealinirea conceptului cu opțiunile valabile, lucru pe care mobila la comandă îl poate îndeplini cu ușurință.

Apelând la acest tip de mobilier pentru amenajarea unui spațiu oferă o plajă amplă de oportunități de decorare. Îmbinând eficiența funcțională cu un design reprezentativ brandului, mobila la comandă reușește să transmită atmosfera dorită și să eleveze experiența clienților ce pășesc pragul.

Crearea unei teme unice este unul dintre elementele cheie ce atrage publicul țintă dorit, iar apelarea la serviciile potrivite poate aduce această viziune la viață. Aranjamentul meselor și a scaunelor și alegerea luminozității potrivite sunt diferențiatori ce pot încânta clienții, precum și selectarea unor materiale potrivite. Tapițeria scaunelor și a canapelelor poate transmite un sentiment de rafinament și lux atunci când este aleasă cu chibzuință, precum și o paletă de culori potrivită. Combinația meselor și a scaunelor trebuie să fie de asemenea luată în considerare, până la cel mai mic detaliu. Blatul mesei trebuie să fie construit dintr-un material ergonomic și longeviv, pentru a putea trece testul timpului cu brio.

Finisajele sunt de asemenea un element important ce pot transforma aspectul unui spațiu și îi pot da o alură sofisticată. Inserțiile de marmură străbătute de nuanțe aurii rezonează cu o atmosferă de lux, iar instalațiile de lumini în forme geometrice inovatoare dau unicitate localului. Orice combinație și stil poate fi realizat prin apelarea la mobila customizată la comandă, creată specific pentru a răspunde unor nevoi și cerințe concrete.

Felul în care un spațiu este gândit și mai apoi construit joacă un rol vital în definirea experienței pe care acesta dorește să îl transmită. Amenajarea eficientă și eficace influențează în mod pozitiv experiența clientului. Fiind fidelă schițelor și nevoilor voastre, mobila personalizată la comandă, precum cea realizată de Empero by MobiProd, se poate mula după orice spațiu și nevoie, cu ușurință.

Pentru a transforma orice spațiu și pentru aduce orice viziune la viață prin intermediul mobilei la comandă, Empero by MobiProd vă stau la dispoziție oricând pe pagina acestora, cât și pe paginile de social media.

Sursa foto: Empero

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri