Revolut a lansat funcția Activități - o secțiune de unde clienții pot rezerva și achiziționa atracții turistice în nenumărate destinații de vacanță de pe glob, având posibilitatea de a primi înapoi până la 10% din preț.

Serviciul nu percepe comisioane sau taxe și este disponibil pentru toate planurile Revolut, pentru clienții din Regatul Unit și Europa. Indiferent că își doresc să fotografieze Parisul din Turnul Eiffel, să străbată deșertul pe o cămilă sau să își planifice un tur istoric personalizat în castelele transilvănene, inclusiv în castelul lui Dracula, turiștii găsesc peste 300.000 de Activități, inclusiv din România, și își pot alege cu Revolut viitoarea experiență memorabilă din vacanța 2023.

Cum poți reverva bilete

Pentru a rezerva o astfel de experiență, utilizatorii trebuie să acceseze secțiunea Activități din Hub. Clienții noi trebuie să descarce mai întâi aplicația de pe Google Play sau Apple Store și să se înregistreze în Revolut. După parcurgerea procesului de Know Your Customer (KYC) vor avea acces la toate funcțiile specifice planului ales, inclusiv la Activități.

Utilizatorii pot căuta locații, atracții sau activități utilizând filtrul de loc și de timp (după data dorită) și pot selecta intervalul potrivit. Plătind cu Revolut pentru activitatea aleasă, clienții pot primi cashback instant imediat după rezervarea cu succes a experienței turistice selectate. Cashback-ul este de 3% pentru planurile Standard și Plus, 5% pentru Premium, 10% pentru Metal și Ultra.

Această funcție specifică unui stil de viață alert completează alte servicii oferite de Revolut pentru călătorii, cum ar fi rezervarea cazării cu Sejururi, posibilitatea de a împărți nota de plată între mai mulți utilizatori, schimbul valutar în peste 30 de monede, asigurarea de călătorie inclusă în abonament, pentru planurile cu plată.

„Experiențele reprezintă partea cea mai plăcută din vacanță. De aceea, suntem încântați să le putem oferi clienților din Regatul Unit și Spațiul Economic European (EEA) acces la unul dintre cele mai diverse marketplace-uri pentru tururi ghidate, activități, atracții. Activități completează suita noastră de funcții turistice, continuând să sublinieze dorința Revolut de a satisface într-un mod inovator nevoile clienților noștri în materie de turism și călătorii - cazare în hoteluri și apartamente, asigurare de călătorie, schimb valutar, direct în aplicație. Ca o adevărată super-aplicație financiară, continuăm să aducem noi evoluții în domeniul turismului, ajutând clienții să se bucure de o experiență perfectă atunci când călătoresc”, a declarat Christopher Guttridge, Director general pentru Produse Lifestyle Revolut.


Un studiu realizat de Dynata pentru Revolut, în prima parte a anului 2023, indica faptul că românii sunt atrași, în vacanțe, de descoperirea peisajelor și a atracțiilor turistice locale (67%), de gastronomia specifică acelui loc (52%), de tradițiile și evenimentele locale precum carnavalurile, festivalurile sau sărbătorile locale (45%). Turiștilor români le mai plac și călătoriile în parcuri și rezervații naturale (38%), vizitele în muzee și galerii de artă (35%) sau să cumpere suveniruri și obiecte artizanale de la meșteri locali. În schimb, le displac aglomerația (23%) și grevele din transporturi, grevele pe aeroporturi sau ale operatorilor de transport în comun (20%). Cu atât mai mult, soluțiile digitale sunt binevenite dacă elimină timpul pierdut la coadă la bilete sau cu identificarea unor atracții turistice potrivite familiei, abia la fața locului.

Și cifrele referitoare la plăți indică un apetit în creștere pentru experiențe și activități diverse în timpul vacanțelor și weekend-urilor prelungite. Un utilizator mediu Revolut din România a cheltuit peste 1.154 de euro pentru turism în primele șase luni ale anului 2023 (medie lunară/ client), potrivit datelor interne ale aplicației. Cheltuiala medie/ utilizator pentru atracții turistice în primul semestru a crescut cu 38% față de primul semestru al anului trecut, ajungând la 270 de euro (medie lunară/ client), în timp ce numărul tranzacțiilor pentru plata acestei categorii de servicii a fost în creștere cu 31% (sem. I 2023 vs. sem. I 2022).

Sursa foto: Manuel Findeis/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri