CFR Călători a informat că, în cursul nopții de 21 spre 22 iulie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile în zonele de vest și din sudul țării, precum şi în zona Petroşani, s-au produs deranjamente la infrastructura feroviară (lipsă de tensiune în linia de contact/căderi copaci), ce au condus la întreruperea temporară a circulaţiei pe mai multe secţii feroviare, survenind astfel întârzieri cuprinse între 30 şi 440 minute în circulaţia trenurilor.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei feroviare, transmis sâmbătă dimineața, trenurile afectate sunt: IR 78 Bucureşti Nord - Budapesta (întârziere de 218 minute), IR 79 Budapesta - Bucureşti Nord (439 de minute), IR 1922 Arad - Mangalia (400 de minute) şi IR 1920 Mangalia - Arad (230 de minute).



Conform tabelei din Gara de Nord - secțiunea sosiri, consultată de wall-street.ro la 14:15, observăm că IR 79 Budapesta - București Nord a ajuns la o întârziere de 450 de minute. Pe lângă acesta, cea mai mare întârziere o observăm la trenul operat de compania privată Astra Trans Carpatic, ce înregistrează o întârziere de 660 de minute. În total, întârzierile afișate pe tabelă la ora menționată se apropie de 2.000 de minute.

Reprezentanţii CFR Călători menţionează că, în funcţie de evoluţia situaţiei, sunt posibile şi alte decalări ale orarului trenurilor, precum şi faptul că pasagerii acestor trenuri au primit produse preambalate şi apă în staţiile Târgu Jiu şi Craiova.

"Circulaţia în zonele afectate se va desfăşura în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare - CFR SA. Detalii despre situaţia circulaţiei pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare - CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată. CFR Călători a pus la dispoziţia managerului de infrastructură - CFR SA, tracţiune diesel, imediat după producerea deranjamentelor. în urma acestor deranjamente, circulaţia trenurilor va fi afectată la nivelul Întregii reţele, fiind necesare decalări ale orelor normale de circulaţie pentru asigurarea legăturilor la destinaţia finală pentru toţi pasagerii trenurilor întârziate", se arată în comunicatul citat.

CFR Călători le cere scuze pasagerilor pentru problemele întâmpinate.

Sursa foto: shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri