Burger King deschide, din 22 septembrie, primul său restaurant din orașul Sibiu, noul restaurant fiind situat în centrul comercial Promenada Sibiu. Acesta este deschis în fiecare zi, de luni până duminică, iar echipa numără 30 de așa-numiți "grill kings".

Cu ocazia deschiderii, Burger King lansează o surpriză pentru turiștii din toată țara și pentru fanii din Sibiu. Astfel, primii 100 de clienți care vor veni la deschiderea restaurantului din centrul comercial Promenada Sibiu, vor primi gratuit un burger Whopper.

Pe parcursul zilei de 22 septembrie, Burger King va pune de asemenea la dispoziție o altă ofertă specială pentru clienți: oricine va trece pragul noului restaurant va putea să cumpere 2 burgeri Whopper cu doar 29 RON.

Aceasta este de altfel o ofertă pe care Burger King o face la fiecare deschidere de nou restaurant, lucru care s-a întâmplat și cu ocazia deschiderii celui din Timișoara.

„Ne dorim foarte mult să fim cât mai aproape de toții fanii noștri din România, motiv pentru care deschidem un nou restaurant (...). Este o bucurie pentru noi să ajungem în Sibiu și să adaugăm un alt obiectiv pe hartă turistică a orașului. Suntem nerăbdători să le oferim clienților noștri o experiență cât mai plăcută în restaurantul nostru (...)”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Noul restaurant este situat în zona de food court a Promenada Sibiu, oferind clienților opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare.

Sursa foto: Burger King

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri