Gazonluna.ro, unul dintre cei mai mari producători de gazon rulou natural și distribuitor de îngrășăminte profesionale pentru gazon din România lansează noua gama de îngrășăminte foliare pentru gazon, produse concepute cu experți peisagiști din țară. Reprezentanții producătorului de gazon rulou estimează că noile produse vor deveni rapid preferatele clienților datorită beneficiilor imediate pe care clienții le vor observa la peluzele lor.

Gazonluna.ro, unul dintre cei mai mari producători de gazon rulou natural și distribuitor de îngrășăminte profesionale pentru gazon din România lansează noua gama de îngrășăminte foliare pentru gazon, produse concepute cu experți peisagiști din țară.
Potrivit Gazon Luna, aceste produse au fost dezvoltate împreună cu cei mai mari ingineri peisagiști din țară și au scopul de a răspunde problemelor și nevoilor pe care gazonul natural îl are în țara noastră.

Greenax - gamă de îngrășăminte realizate cu cei mai mari experți peisagiști din România

,,La baza noii colecții stă conceptul de revitalizare și întărire a gazonului de la rădăcină până la vârf, rețete concepute din cele mai avansate tehnologii de îngrijire a peluzei, iar aceste produse reinventează modul în care proprietarii de grădini își tratează spațiile verzi, oferind produse premium cu rezultate vizibile și durabile”, declară Paul Măjeri, CEO și co-fondator al fermelor de Gazon Luna.

Produsele din gama Greenax Liquid vor fi disponibile la prețuri competitive

Green Boost: Aceasta este soluția pentru gazonul tău, garantând un verde intens și uniform. Combinând azotul ureic cu azotul organic, Green Boost nu doar că accelerează creșterea, dar și combate mușchiul, datorită conținutului său de fier. Astfel, peluza beneficiază de sănătate și o culoare vibranta de la prima aplicare.

RootPower: Gândit să îmbunătățească calitatea solului și să sporească absorbția de nutrienți, acest îngrășământ lichid vine în ajutorul gazonului nou sau a celui afectat. Cu un conținut bogat de acizi humici și fulvici, RootPower încurajează înrădăcinarea rapidă și ajută la germinarea semințelor, asigurând o bază solidă pentru o peluză sănătoasă. Produsul este recomandat pentru cei care își montează gazon rulou.

S.O.S: Denumirea produsului spune totul. Este ajutorul de nădejde pentru gazonul aflat în stare precară. Formulat special pentru refacerea rapidă și sprijinirea proceselor fiziologice, S.O.S stimulează creșterea sănătoasă a gazonului, prevenind deficiențele nutriționale și oferind rezistență sporită la stres și boli.
„Prin lansarea colecției Greenax Liquid, Gazon Luna își propune să redefinească standardele în îngrijirea gazonului. Am mizat pe inovație și pe colaborarea cu experți, astfel încât să oferim produse care nu doar să îmbunătățească estetica grădinilor, dar și să sporească sănătatea și longevitatea gazonului”, declară Paul Măjeri, CEO și co-fondator al fermelor de Gazon Luna.

Produsele din gama Greenax Liquid vor fi disponibile la prețuri competitive, reflectând calitatea și eficiența acestora. Pentru cei care își doresc cel mai bun pentru grădinile lor, Gazon Luna reprezintă alegerea evidentă. Gazon Luna invită toți pasionații de grădinărit și peisagistică să descopere noua gamă Greenax Liquid și să se bucure de un gazon mai sănătos și mai verde ca niciodată.

Sursa foto: gazonluna.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri