Retailerul multi-brand, Peek & Cloppenburg (P&C) a deschis al zecelea magazin din România în ansamblul urbanistic mixed-use Palas Iași, anunță dezvoltatorul proiectului, grupul IULIUS.

Deschis joi, 26 octombrie, noul flagship store al retailerului, primul din regiunea Moldovei, aduce la Iași branduri precum Joop!, Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Tommy Jeans, dar și branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal și Christian Berg.

Timp de patru zile, clienții beneficiază de discount-uri de 20% la cumpărăturile efectuate, la întreaga gamă de produse. Magazinul are o suprafață de 3.400 mp și este dispus pe două niveluri, mezaninul pentru femei și etajul dedicat bărbaților.

În ultimele 12 luni, ansamblul urbanistic mixt Palas Iași a trecut printr-un amplu demers de reorganizare a funcțiunii de retail, astfel încât branduri dorite la nivel regional să fie integrate în proiect.

„Acest parteneriat demonstrează, încă o dată, că proiectele IULIUS răspund solicitărilor publicului, prin adaptabilitate și creativitate. Pentru a facilita amenajarea magazinului în Palas Mall, echipa de management a avut provocarea de a crea o suprafață suplimentară de retail prin relocarea unui etaj tehnic. Peek & Cloppenburg este un brand pe care regiunea îl aștepta de multă vreme și suntem convinși că publicul cu o apetență pentru produsele high-end va fi încântat de această nouă locație premium”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

(Sursa foto - IULIUS)

În prezent, P&C este prezent în 16 țări: Germania, Austria, Elveția, Olanda, Polonia, Croația, Cehia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Serbia și, din 2022, și în Belgia.

„Suntem fericiți de investiția în primul magazin din Iași pe care l-am inaugurat astăzi în ansamblul mixt Palas. Chiar și după atâția ani de P&C în România investim constant în dezvoltarea magazinelor și serviciilor pe care le oferim”, a declarat Alina Șerban Regional Sales Manager Peek & Cloppenburg.

Potrivit ei, retailerul își dorește ca în Iași, destinația finală a anului 2023 din planul său de expansiune, să fie cel puțin la fel de bine primiți așa cum au fost în Timișoara, Cluj sau Constanța.

„În romanticul Iași, orașul celor 7 coline, cu importantă semnificație în istoria și moștenirea noastră culturală, sperăm să devenim o sursă de inspirație cu ultimul concept de magazin și să aducem cele mai noi trenduri în modă. În același timp, Iași este un centru universitar renumit care atrage mulți tineri din toate colțurile tării și chiar și de peste hotare, iar acest concept li se potrivește foarte bine având în portofoliul nostru un departament dedicat lor, boutique cu branduri precum Guess, Tommy Jeans, CK Jeans, G-Star și Review” a mai spus Alina Șerban.

Reprezentanta Peek & Cloppenburg a anunțat că noul magazin se adresează nu doar ieșenilor, ci tuturor locuitorilor din regiune, iar retailerul se uită și la alte oportunități în zonă.

„Nu este o coincidență deschiderea magazinului cu numărul 10 în Iași, 10 însemnând performanța, excelența, iar acest lucru ne motivează să devenim din ce în ce mai buni pentru clienții noștri”, a mai completat Alina Șerban.

Clienții sunt așteptați cu evenimente speciale și oferte în noul magazin

(Sursa foto - IULIUS)

Noul magazin are un design mai plăcut și facil în identificarea pieselor preferate, unul dintre punctele principale de atracție fiind segmentul de sport-fashion adresat tinerilor, un trend în creștere cu piese ce pot fi integrate în ținutele zilnice, iar noul magazin răspunde cu eficiență cerinței acestui segment. P&C continuă dezvoltarea rețelei sale de magazine pe piețele deja existente, urmărind în același timp și noi piețe în Europa de Est.

În weekend-ul inaugural, clienții sunt invitați să se bucure de muzică live, surprize dulci, activități interactive și vor fi răsfățați în lounge-ul de beauty special amenajat. În plus, atât membrii activi în cadrul programului de loialitate, cât si cei care se vor înscrie beneficiază de discount-uri exclusive de 20% la cumpărăturile efectuate pe durata celor 4 zile, la întreaga gamă de produse.

În rețeaua IULIUS, P&C mai este prezent cu un flagship store și în ansamblul mixt Iulius Town Timișoara.

Sursa foto: IULIUS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri