Asigurarea confortului în locuința ta devine mai crucială ca niciodată, mai ales odată cu venirea sezonului rece. Cu noile pachete promoționale VELUX, transformarea mansardei este acum mai accesibilă ca oricând. Cu ajutorul ferestrelor pentru mansarde din gama Standard și Standard Plus, precum și a ramelor de etanșare cu kit de izolare termică BDX, poți crea un spațiu confortabil, perfect izolat, pentru a te proteja de zilele răcoroase de toamnă. În perioada 16 octombrie - 30 noiembrie, achiziționând unul dintre cele două pachete promoționale, vei beneficia de o ofertă specială la produsele VELUX, concepute pentru a oferi durabilitate superioară.

Pachetele promoționale și ramele de etanșare cu kit de izolare termică BDX, îți oferă nenumărate avantaje, toate la un preț accesibil. Dacă optezi pentru gama de ferestre Standard, vei primi un rulou exterior parasolar VELUX la doar 20 de lei fără TVA. La achiziția pachetului din gama de ferestre Standard Plus, te poți bucura de un rulou interior opac, de culoare bej, la doar 100 de lei fără TVA.

Cu soluțiile VELUX, poți obține o combinație perfectă între confort și estetică. Bucură-te de lumina naturală, protecția eficientă împotriva razelor solare și de o temperatură constantă, toate într-un singur pachet de soluții. Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate, VELUX este alegerea sigură pentru cei care doresc să transforme locuința într-un spațiu primitor și funcțional, în care fiecare detaliu se îmbină perfect pentru a crea o atmosferă relaxantă.
Ia-ți timp pentru a îmbunătăți mansarda cu unul dintre cele două pachete promoționale, indiferent de condițiile meteo. În zilele cu soare blând de toamnă, ruloul exterior parasolar VELUX va deveni partenerul tău de încredere, protejându-te de lumina intensă a soarelui și menținând o temperatură interioară confortabilă. Astfel, vei putea să îți desfășori activitățile preferate fără nicio grijă.

În zilele mai reci, ruloul interior opac VELUX te va ajuta să blochezi razele de soare nedorite și să menții o temperatură perfectă, permițându-ți să te relaxezi savurând o cană de ceai fierbinte.

Alege câte pachete promoționale dorești și vei beneficia de rulouri exterioare parasolare sau rulouri interioare opace la un preț special. Este o ocazie unică de a completa mansarda ta cu produse de calitate superioară, fără a depăși bugetul stabilit.

Campania promoțională, „Să-ți transformi mansarda este mai accesibil ca oricând!”, se adresează atât persoanelor fizice, cât și companiilor cu rezidența sau sediul în România și Republica Moldova. Indiferent dacă ești proprietar sau antreprenor în căutare de soluții pentru a îmbunătăți spațiile tale, VELUX are oferte speciale adaptate pentru tine.

Produsele VELUX pot fi achiziționate ușor și rapid prin intermediul distribuitorilor autorizați din România și Republica Moldova, lista acestora fiind disponibilă pe velux.ro. Expertiza consultanților îți va garanta alegerea produselor potrivite pentru nevoile tale. Pachetele promoționale comandate în perioada campaniei vor fi livrate până cel târziu la data de 22 decembrie 2023, la sediul distribuitorului ales sau direct la adresa ta.

Optează pentru ferestrele de mansardă VELUX și descoperă versatilitatea și calitatea produselor, adaptate fiecărui sezon și fiecărei nevoi. Transformă-ți spațiul într-un loc perfect, unde te vei simți în armonie cu mediul înconjurător. Detalii despre oferta specială pot fi găsite pe velux.ro/promotie-toamna.

Sursa foto: Velux

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri