Au trecut 20 de ani de când compania locală de consultanță și training în afaceri, Starperformining a pornit pe drumul antreprenoriatului, unde alături de parteneri și de echipă, a obținut succese după succese, a depășit provocări, a inovat soluții moderne de business, păstrându-și relevanța în dinamica lume a afacerilor nu numai în România, ci și în afara ei, și devenind sinonimă cu excelența și rezultatele durabile.

Istoric

Co-fondată de Radu Dumitru Stănescu, om cu experiență solidă de business, Starperformining își începea activitatea în România și Bulgaria, sub numele de Univers Management Consulting, cu viziunea de a furniza training de personal adaptat la nevoile pieței de atunci. Numărul în creștere continuă, de proiecte și solicitări de consultanță organizațională, a dus repede, însă, la creșterea echipei de consultanți și a diversificării serviciilor și instrumentelor de business oferite.

Cu o echipă de experți în domeniu și o abordare proactivă față de schimbările mediului de afaceri, Starperformining a devenit în prezent un lider recunoscut în industrie, furnizând soluții din ce în ce mai complexe de strategie de dezvoltare organizațională și optimizare de business, partenerii de afaceri ai companiei apreciind tot mai mult, agilitatea și adaptabilitatea echipei într-un mediu de afaceri în continuă schimbare.
„Perioada de reinventare a companiei a început încă de acum 8 ani, când am reunit echipa din România și Bulgaria, am făcut analiză, strategie și remodelare de business, pentru a trece de la consultanța clasică, la una modernă, bazată pe cele mai moderne instrumente de business și pe certificările internaționale ale consultanților”, povestește Radu Dumitru Stănescu, adăugând că „după experiența construirii unei platforme digitale de selecție și recrutare de personal, pentru a răspunde nevoilor tot mai complexe ale companiilor partenere, se impunea automatizarea business-ului prin dezvoltarea unei platforme performante de e-learning, transferarea tuturor programelor de training din offline în online și îmbinarea lor cu proiecte de dezvoltare organizațională.

Inovație prin platforma personalizabilă de e-learning și instrumente de business

Unul dintre factorii-cheie ai succesului Starperformining este abordarea sa inovatoare în furnizarea serviciilor de consultanță, precum dezvoltarea culturii organizaționale, diagnoză, strategie și optimizare de business, dezvoltare de competențe profesionale.
După investiții solide în tehnologie, compania a dezvoltat o platformă digitalizată 100% cu instrumente de business, extrem de dinamică, care și personalizează experiența fiecărei companii care o utilizează și pe care Starperformining o va lansa la începutul anului 2024.
O mare diversitate de
• cursuri corporate interactive, în limba română, precum Managementul timpului, Interviul de selecţie, Asistent Manager, Cum să lucrăm mai eficient, fără stres, Tehnici de feedback, Gestionarea conflictelor, Digitalizarea inteligentă a echipei, ș.a
și
• instrumente online de business utile oricărei companii locale sau multinaționale, cum ar fi Centre online de evaluare și dezvoltare de personal, Feedback 360-degree, MBTI, Firo-B ș.a
transformă platforma digitală Starperformining într-o resursă nu numai de e-learning, ci si într-un centru integrat de gestionare a performanței în afaceri, oferind partenerilor un instrument avansat de analiză și raportare, ceea ce, în era digitalizării, crizelor și schimbărilor continue, demonstrează angajamentul companiei în inovare și adaptare.

Cum definește succesul, compania Starperformining

„Succesul în business-ul de consultanță, înseamnă succesul companiilor partenere. Înseamnă să le crești cifra de afaceri, să le ajuți să crească profitul, să le reduci costurile, să le oferi claritate în direcția pe care trebuie să o urmeze afacerea mai departe. Iar una din valorile Starperformining, este să nu creăm dependență de prezența noastră în companiile cu care colaborăm. Conceptul ”Leave a legacy/Lasă o moștenire” face parte din filozofia noastră, transpusă în implementarea de strategii și practici cu impact semnificativ, sustenabil și durabil pentru succesul pe termen lung al companiilor partenere de afaceri.”, menționează Radu Dumitru Stănescu, cel care coordonează și îndrumă direct toate proiectele.
Echipa
Toți consultanții Starperformining, sunt experți specializați în diferite domenii de afaceri, care dețin certificări atât la nivel local, cât și internațional, și care au dobândit experiență practică atât în companii locale, cât și în multinaționale, din diverse țări și industrii, acoperind atât aspecte operaționale, cât și strategice.

Focus pe prezent și ochii spre viitor

Model de succes și inspirație în lumea afacerilor, compania Starperformining este în plin proces de inovare și dezvoltare de noi instrumente și resurse digitale, care să ducă la următorul nivel, consultanța de management în afaceri și să extindă impactul pe care îl are mediul de afaceri din România și din afara ei.
Cu o echipă dedicată, angajament, viziune clară și abordare orientată întotdeauna către rezultate, Starperformining continuă să își consolideze poziția solidă pe piață, demonstrând că excelența este o călătorie continuă, nu doar o destinație.

Sursa foto: starperformining.mykajabi.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri