CEO-ul Starbucks, Laxman Narasimhan, a dezvăluit recent care este băutura sa preferată, precum și prețul acesteia, care este de numai 3 dolari.

"Băutura mea preferată de la Starbucks este Espresso Doppio Macchiatto cu un pic de lapte fierbinte alături", a declarat CEO-ul Starbucks publicației Fortune, citată de Business Insider, precizând, totodată, că ar fi vorba despre lapte degresat.

Acesta a povestit că băutura îi reamintește de cafeaua pe care obișnuia să o bea în India, acesta fiind născut și crescut în Pune, un oraș din sud-vestul Indiei.

El s-a mutat în SUA în anii 1990 pentru a studia și a munci în această țară.

Cât despre prețul acestei băuturi, acesta este în jur de 3 dolari, în funcție de statul SUA din care este cumpărată.

Narasimhan a fost numit CEO Starbucks în septembrie 2022, preluând funcția de la Howard Schultz.

De-a lungul carierei sale, acesta a fost de altfel barista timp de 6 luni în cadrul companiei, povestind că în timpul acestei activități a suferit și un accident, când s-a ars cu brânza de la un sandvici.

Nu în ultimul rând, CEO-ul Starbucks a mai dezvăluit faptul că a decis să facă această activitate și pentru a deveni cât mai bun în ce prviește prepararea cafelelor.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri