Ursus Breweries are un nou presedinte

SABMiller plc, unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume a hotarat sa-l numeasca pe Stephan Weber in functia de presedinte al subsidiarei sale din Romania, Ursus Breweries, de la inceputul lunii noiembrie

"Bazandu-se pe momentul de crestere a Ursus Breweries, pe masura ce ne marim capacitatea de productie si continuam sa ne intarim portofoliul solid de marci, Stephan va conduce organizatia inscriindu-ne in cursa pentru pozitia de lider de piata", a declarat directorul executiv al SABMiller Europe, Alan Clark.

Stephan Weber il inlocuieste pe Dieter Schulze, care, dupa patru ani in Romania, a fost numit presedinte al Kompania Piwowarska, subsidiara SABMiller din Polonia. Stephan-Maria Weber a fost director de vanzari si distributie si trade marketing pentru Europa timp de trei ani si jumatate. In acest timp, a avut un rol-cheie in dezvoltarea strategiei de vanzari si distributie si trade marketing pentru Europa, pentru a deveni o organizatie orientata catre consumatori si piata.

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca cu o cota de piata de 24%. Compania detine patru fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov, avand peste 1.300 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, Ursus, Timisoreana, Ciucas, Stejar si Pilsner Urquell.

Fabrica de bere din Timisoara a fost achizitionata de SABMiller plc in 2001 si are in prezent o capacitate saptamanala de productie de 21.000 hl si peste 200 de angajati. Investitiile realizate pana in prezent de Ursus Breweries in fabrica de bere din Timisoara depasesc 16 milioane dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri