Phoenicia Grand Hotel, parte a Perla Majestic Grup, a realizat in 2007 o cifra de afaceri de 10,5 milioane de euro, cu 30% mai mare decat in anul precedent, si un profit de aproximativ 20% din cifra de afaceri, a declarat, potrivit NewsIn, directorul general al hotelului Melania Buceanu.

Potrivit acesteia, datorita cererii pentru locurile de cazare si pentru salile de conferinte, gradul de ocupare al hotelului a fost in 2007 de 76%. "Majoritatea evenimentelor gazduite de noi sunt traininguri, meetingroomuri si conferinte. Tot mai multe companii apeleaza la astfel de servicii si speram ca in 2008 sa avem un grad de ocupare de 80%", a spus directorul general al Phoenicia Grand Hotel.

Melania Buceanu a precizat ca Perla Majestic Grup va deschide in acest an un nou hotel de patru stele in zona Otopeni din Bucuresti. Constructia va avea 182 de camere, restaurant, piscina, sali de conferinta si un centru Spa.

"Hotelul se va numi Phoenicia Expres si va fi finalizat in toamna lui 2008, investitia ridicandu-se la circa patru milioane de euro", a afirmat Melania Buceanu.

Conform datelor furnizate de directorul general al hotelului, Phoenicia Grand Hotel s-a extins la sfarsitul anului 2007 prin realizarea unui imobil de 45 de apartamente, Phoenicia Apartments. Constructia a costa 2,5 milioane de euro si detine apartamente de doua, trei si patru camere.

Phoenicia Grand Hotel a fost finalizat la sfarsitul anului 2006 printr-o investitie de 12 milioane de euro. Hotelul are patru stele si detine 348 de camere, trei restaurante, 10 sali de conferinta, doua baruri si un casino.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Colliers: Oferta hoteliera va creste cu peste 10% in Capitala in 2019