,,In prezent, Remedio are 63 de farmacii in portofoliu, iar in calitate de Marketing Manager Remedio imi propun sa contribui in mod activ la dezvoltarea lantului in urmatorii ani. Acest domeniu este extrem de dinamic si are un potential important de dezvoltare”, a declarat Cristian Cosat, Marketing Manager Remedio.

Cristian Cosat, in varsta de 27 de ani, este absolventul Facultatii de Studii ale Integrarii Economice Europene din cadrul Universitatii Romano-Americane. In 2006, a absolvit Masterul de Marketing si Integrare Europeana din cadrul Academiei de Studii Economice, iar in 2008 va finaliza Masterul Managementul Afacerilor Comerciale din cadrul Universitatii Bucuresti.

Lantul de farmacii Remedio are in portofoliu 63 de farmacii si a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 19,7 milioane de Euro. In farmaciile Remedio se comercializeaza produse din categoria dermocosmeticelor, cosmeticelor si a remediilor de preventie.

Citeste si:

Pana in 2009, la nivelul tuturor farmaciilor Remedio se va finaliza procesul de rebranding inceput in luna august a anului 2007.

Remedio face parte din grupul Newarch si are ca actionari familia Tudorache si fondul de investitii Pharma Investment (Islanda). Prima farmacie Remedio a fost deschisa in anul 1991 in Bucuresti de catre familia Tudorache.

La ora actuala Remedio are un numar de 63 de farmacii situate in orasele: Bucuresti, Oradea, Braila, Galati, Sibiu, Timisoara, Suceava, Iasi, Giurgiu, Constanta, Vaslui, Zalau si Brasov.