Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica realizata de catre Oresa Ventures NV din Antilele Olandeze, prin dobandirea controlului unic asupra Fabryo Corporation SRL Popesti-Leordeni, a anuntat autoriatea pentru concurenta.
"Anterior realizarii acestei operatiuni, Fabryo Corporation era controlata, in comun, de catre Oresa Ventures NV si de Daniel Guzu, prin intermediul societatii vehicul de tranzactie Fabryo Corporation Ltd. Cipru. Operatiunea de concentrare economica s-a realizat in baza unui contract de vanzare-cumparare de actiuni. Controlul Oresa Ventures asupra Fabryo Corporation SRL a fost dobandit in mod indirect, prin intermediul Fabryo Holding Ltd. Cipru", arata surse din institutie.

Potrivit sursei citate, Consiliul Concurentei a ajuns la concluzia ca aceasta operatiune nu are ca efect restrangerea semnificativa, inlaturarea sau denaturarea concurentei pe pietele relevante definite, piete pe care activeaza Fabryo Corporation SRL Popesti-Leordeni.

Oresa Ventures NV face parte din Grupul Oresa, controlat de societatea Celox Luxembourg, care cuprinde opt societati de tip holding financiar inregistrate atat in Romania, cat si in strainatate. Niciuna dintre societatile membre ale Grupului nu este activa pe piata pe care este prezenta societatea achizitionata.

Fabryo Corporation isi desfasoara activitatea in domeniul fabricarii de vopsele, lacuri, solventi, adezivi, cat si a altor produse auto (antigel, lichid de frana, sampon auto etc.).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri