Oltchim Ramnicu Valcea a anuntat organizarea licitatiei cu oferta in plic pentru contractarea serviciilor de consultanta in domeniul evaluarii societatii pentru privatizare, termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind stabilit pentru 18 iulie, potrivit NewsIn.
Potrivit anuntului Oltchim, la licitatie pot sa participe ofertantii care sunt agreati de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si sunt membrii ai Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania.

De asemenea, ofertantii trebuie sa aiba experienta unor evaluari similare, realizate in ultimii cinci ani si sa asigure logistica necesara organizarii in cele mai bune conditii a derularii contractului.

Totodata, ofertantul este admis sa participe la licitatie daca a depus la sediul Oltchim, pana la 18 iulie, scrisoarea de garantie bancara, copia de pe certificatul de inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului sau, dupa caz, dovada inregistrarii legale, copie xerox autentificata dupa statutul sau dupa obiectul de activitate al persoanei juridice, dovada bonitatii pe baza de recomandari bancare, precum si dovada achitarii integrale a obligatiilor fiscale.

Dovada bonitatii si dovada achitarii integrale a obligatiilor fiscale trebuie sa aiba o vechime de cel mult trei luni la data licitatiei.

Pentru ofertantii straini, dovada existentei legale a acestora, cat si dovada bonitatii acestora pe baza de recomandari bancare acordate de banci de prim rang sau de alte banci comerciale agreate de o banca comerciala romana.

Caietul de sarcini al licitatiei poate fi procurat de la sediul institutiei incepand cu 4 iulie.

Garantia de participare este in valoare de 12.000 lei sau echivalentul in euro/dolari pentru persoanele juridice straine, la cursul de schimb leiu/euro/dolar comunicat de Banca Nationala a Romaniei in ziua constituirii acesteia.

Pentru participarea la procedurile de licitatie este obligatorie achizitionarea Caietul de sarcini si constituirea garantiei de participare.

Societatea Oltchim Ramnicu Valcea urmeaza sa fie privatizata in acest an, potrivit reprezentantilor AVAS.

Compania are un capital social de 32,36 milioane lei, divizat in 323,6 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. In structura actionariatului Oltchim, AVAS detine 53,26% din capital, grupul german PCC SE controleaza 12,9%, iar SIF Oltenia are o participatie de 5,93%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri