Carrefour a deschis al 17-lea supermarket din reteaua Carrefour Express

Carrefour Romania a deschis la Deva al 17-lea supermarket din reteaua Carrefour Express, acesta facand parte din cele 21 de magazine Artima pe care retailerul le-a preluat in 2007 si pe care le va remodela anul acesta prin investitii de 6 milioane de euro.

Carrefour Express Deva are o suprafata de vanzare de 997 metri patrati si va comercializa o gama de 8.000 de articole ce va include produse alimentare si non alimentare de baza, dar si servicii ca de exemplu cardul de credit Carrefour MasterCard, serviciul de reincarcare electronica payzone pentru telefoane mobile sau produse loto. Carrefour urmareste astfel consolidarea pozitiei pe segmentul supermarketurilor, dar si extinderea acoperirii geografice a grupului in Romania, prin accesul in orasele cu mai putin de 100.000 locuitori.

Carrefour Romania a preluat in toamna anului trecut lantul de supermarketuri Artima, pentru 55 milioane de euro. Reteaua Artima opereaza 21 de magazine, concentrate in vestul tarii, cu o suprafata totala de vanzare de 21.000 metri patrati.

Carrefour Romania opereaza in prezent 17 hipermarketuri la nivel national, din care sase in Capitala. Retailerul francez Carrefour a inregistrat in primul semestru din 2008, pe piata din Romania, vanzari totale de 508 milioane de euro, in crestere cu 40,3% comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Carrefour Romania a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 866 milioane de euro, cu o crestere de 42,2% fata de 2006. In 2008, Carrefour se asteapta sa depaseasca o cifra de afaceri de un miliard de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri